Protest NEOBIŞNUIT în faţa Consiliului Superior al Magistraturii. Un bărbat şi-a incendiat maşina FOTO

O maşină a luat foc în trafic vineri, pe Calea Plevnei, iar un telespectator România TV a trimis imagini de la faţa locului la adresa [email protected]. Focul a fost pus intenţionat, de proprietarul autoturismului, nemulţumit de activitatea Consiliului Superior al Magistraturii.

29 ian. 2016, 09:44

Un bărbat a protestat într-un mod inedit, vineri dimineaţă, în Capitală, împotriva corupţiei. Bărbatul şi-a incendiat propria maşină, parcată chiar în faţa Consiliului Superior al Magistraturii. Cetăţeanul a fost identificat că fiind Gogoaşă, în vârstă de 66 ani, iar autoturismul este un Opel Astra, cu numere de Olt.

Maşina a ars ca o torţă în doar câteva secunde şi, potrivit România TV, două persoane au fost rănite în urma incendiului. Potrivit Agerpres, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment. De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului rutier în zonă. Protestatarul a fost dus de poliţie la audieri.

Bărbatul care și-a incendiat mașina în fața CSM este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.