Protest inedit. Mai mulţi săteni din Caraş-Severin au intrat în greva foamei din cauza NOROIULUI

Oamenii din Fizeş sunt revoltaţi pentru că de două decenii trăiesc izolaţi în noroi. Primarul nu le-a asfalatat străzile şi nici drumul care leagă satul de centrul comunei. Sătui de promisiuni, oamenii au intrat în greva foamei, iar noaptea trecută au dormit în stradă, în faţa primăriei.

23 feb. 2016, 13:25
Protest inedit. Mai mulţi săteni din Caraş-Severin au intrat în greva foamei din cauza NOROIULUI

Localnicii sunt nevoiţi să meargă pe jos prin mocirlă sau, în cel mai bun caz, cu maşinile personale. Asta pentru că nu există un alt mijloc de transport.

E dezastru ca pe Marte, numai cratere„, spune un localnic.

Culmea, deşi merg prin noroi până la genunchi, oamenii au în sat fântâni arteziene.

În ciuda protestului extrem, primarul nu a avut nici o reacţie. Solidari cu ei sunt alţi 60 de localnici care au mers în faţa primăriei să-i susţină.

La Fizeș au fost o serie de revolte – mai ales din cauza drumurilor și a celui județean în principal- dar nu s-a rezolvat nimic de atâția ani. Au fost făcute sesizări și memorii la Consiliul Judetean, la Prefectură, la Poliția economică, dar nu s-a rezolvat nimic, doar promisiuni. Se pare că de această dată, primarului Luca i s-a înfundat fiindcă fizeșenii sunt mai hotărâți ca nicio dată să nu renunțe până ce la Primăria Berzovia nu va veni DNA-ul sau cineva din Corpul de control al Guvernului fiindcă ei acuză nereguli de milioane de euro de-a lungul celor 20 de ani de mandat ale lui Luca Coriolan.