Protest la 50 de metri înălţime. Un bărbat este supărat că pe strada sa nu există canalizare VIDEO

Protest la înălţime şi la Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp înalt de 50 de metri, nemulţumit că pe strada sa nu există canalizare. La faţa locului au venit pompieri, jandarmi şi poliţişti care au reuşit, într-un final, să îl convingă pe protestatar să coboare.

25 ian. 2015, 11:09
Protest la 50 de metri înălţime. Un bărbat este supărat că pe strada sa nu există canalizare VIDEO

„Măi, nea Cornele, vino un pic mai jos, te rog frumos. Un pic mai jos. Vino jos cu mine şi stăm de vorbă numai noi doi. Nea Cornele, hai te rog frumos sa rezolvam problema că aşa de acolo niciodată nu o să faci nimic. Nea Cornele, hai te rog jos”, aşa s-au derulat negocierile timp de mai bine de două ore. Omul supărat tare că după ploaia de aseară toată curtea i s-a inundat cu mizeriile de pe stardă a ales această cale de protest.

„Omul este foarte supărat din cauza canalizării de pe strada asta. WC-urile oamenilor iese pe la portile celorlalti asa i s-a intamplat si lui. Si pute, e un miros ingrozitor. Au fost la primarie, au discutat si nu se rezolva problema”, spune supărat un locuitor.

Localnicii de pe strada cu pricina sunt la fel de supăraţi. Problema cu canalizarea este veche şi pare că autorităţile au dat-o uitării. Dimineaţă, când l-au văzut pe vecinul lor cocoţat la 50 de metri înălţime au chemat repede autorităţile.

Vezi şi: PROTEST la Institutul Cantacuzino. Angajaţii, REVOLTAŢI că nu au primit salariile

„Când ne-am trezit sa bem cafeaua dansul era acolo sus si protesta pentru canalizarea strazii. Nu il baga nimeni in seama si este foarte suparat si de aceea protesteaza. Ne cheama sa ii votam si sa ne ia banii pe impozite, in rest nu ii intereseaza de noi”, povesteşte o vecină.

Pompierii, jandarmii şi poliţiştii au sosit la faţa locului. Bărbatul, care a ajuns în culmea disperării, a cerut o promisiune din partea autorităţilor că problema canalizării se va rezolva.

Într-un final, autorităţile au reusit să îl convingă pe om să coboare de pe stâlp.