Protest la Parlament faţă de modificarea Codurilor penale: Părinţi cu copii în braţe au blocat trecerea de pietoni

Publicat: Miercuri, 11 Iulie 2018 13:02 // Actualizat: Miercuri, 11 Iulie 2018 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Aproximativ 30 de părinţi cu copii în braţe şi în cărucioare traversează în mod repetat trecerea de pietoni din faţa Palatului Parlamentului, în semn de protest faţă de modificarea Codurilor penale. Părinţii s-au adunat la protest, miercuri, în Parcul Izvor din Capitală, iar Poliţia Rutieră se află în zonă şi dirijează circulaţia, fără să intervină pentru a împiedica oamenii să protesteze.

Protestul a început după ora 11.30, când aproximativ 30 de femei cu copii în braţe sau în cărucioare s-au adunat în faţa Parlamentului, la Parcul Izvor. Femeile traversează în mod repetat pe o trecere de pietoni spre una dintre intrările în Palatul Parlamentului, ele scandând "PSD, ciuma roşie", potrivit News.ro.

Protestul este programat să se încheie la ora 13.00.

Manifestaţia a fost convocată pe Facebook, sub sloganul "Părinţii spun STOP penalilor! Protest pe trecerea de pietoni".

"Pentru cine luptăm? În primul rând pentru copiii noştri!  Nu ne dorim să crească într-o ţară în care infractorii au mai multe drepturi decât cetăţenii oneşti! Nu ne dorim să crească într-o ţara în care oamenii să moară ucişi de corupţie! Nu ne dorim să părăsească ţara!  Părinţi, ieşiţi în stradă! Haideţi să blocăm zonă Parlamentului timp de 2 ore pentru a atrage atenţia bucureştenilor şi Parlamentărilor că nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă!  Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât va fi o acţiune de succes! Dacă suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!",spun iniţiatorii protestului.

În ultima săptămână, manifestaţii similare au avut loc atât în Piaţa Victoriei, unde zeci de oameni au blocat două treceri de pietoni, cât şi la Braşov sau la Cluj-Napoca.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
protest parinti copii parlament protest parlament psd ciuma rosie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H