Ce i-a spus Iohannis unui protestatar care îl huiduia în Piaţa Universităţii: „A fost foarte SEC”

Klaus Iohannis s-a ţinut de cuvânt şi a mers, duminică, în mijlocul protestatarilor. Preşedintele a stat, duminică seara, 20 de minute în Piaţa Universităţii şi a vorbit cu manifestanții. Iohannis a spus că nu crede în varianta alegerilor anticipate, dar le-a promis oamenilor că va lupta pentru dorinţele lor. Unul dintre protestatari a povestit că a fost luat din mulţime de doi SPP-işti şi dus în faţa preşedintelui pentru a purta o discuţie.

09 nov. 2015, 12:02
Ce i-a spus Iohannis unui protestatar care îl huiduia în Piaţa Universităţii: „A fost foarte SEC”

Klaus Iohannis a mers, duminică seara, în Piaţa Universităţii, pentru a vorbi cu oamenii, aşa cum a promis. Din mijlocul mulţimii, preşedintele a spus că nu crede în varianta alegerilor anticipate.

Oamenii i-au cerut lui Iohannis să lupte pentru ei. Unul dintre protestari a vorbit, luni, la România TV, despre întâlnirea cu preşedintele statului.

„Am fost luat prin surprindere când domnul preşedinte m-a chemat. Mă aflam într-un grup care culmea îl huiduia. La un moment dat a făcut nişte semne, insistent, către mine. Am fost luat de doi SPP-işti şi dus în faţa dumnealui direct. Discuţia a fost una civilizată, una foarte interesantă. A fost foarte sec. Mi-a spus că mă ascultă, mi-a răspuns la toate întrebările, dar cu răspunsuri seci.  I-am spus că nu mi se pare normal ca, înainte să ajungă domnia sa în piaţă, persoane care aveau pancarde pe care scria „Klaus Iohannis, demisia” să fie bătute, bruscate, înjurate, chiar scuipate. L-am întrebat ce părere are… a evitat să dea un răspuns concret. L-am întrebat despre alegerile anticipate şi mi-a spus că nu consideră că este o idee bună şi că nu suntem încă pregătiţi”, a declarat Cristian Opriş, protestatarul cu care a vorbit Klaus Iohannis câteva minute.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, impresii după vizita făcută în Piaţa Universităţii. Ce mesaj a transmis preşedintele

După plecarea preşedintelui, unui bărbat din piaţă i s-a făcut rău. Bărbatul de 60 de ani a leşinat şi a fost dus cu ambulanţa la spital.

Citeşte şi: SCRISOAREA unei actriţe către preşedintele Iohannis: „Ai întârziat, Klaus!”