Protestatarii din Sibiu s-au adunat în faţa sediului PSD pentru a marca debutul protestului mut. "Vă vedem de fix o lună"

Publicat: Joi, 11 Ianuarie 2018 13:15 // Actualizat: Joi, 11 Ianuarie 2018 13:15 // Sursa: romaniatv.net

Aproximativ o sută de persoane au marcat, joi, la Sibiu, împlinirea a o lună de la debutul protestului mut din faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD. Cel de-al 16-lea flashmob s-a derulat sub sloganul ”Vă vedem de fix o lună”, iar manifestanţii s-au ţinut de mâini pentru a transmite mesajul ”rezistăm, ÎMPREUNĂ, până la capăt”.

Protestul a început, ca de obicei, la ora 12.00 când s-au strând aproximativ o sută de persoane în ”Zona liberă de corupţie”, aflată peste drum de sediul PSD Sibiu.

”În 11 ianuarie împlinim o lună de când am început protestele neobosite Vă vedem din Sibiu. E adevărat, am crescut într-o lună de rău şi ger cât alţii în 10 de bine şi călduţ. N-am fi târât geamantane pe trotuar, n-am fi adus oglinzi şi copii, nu ne-am fi apărat cu Constituţia în mână, dacă alianţa PSD-ALDE ar fi luat mâinile de pe Legile Justiţiei”, au transmis organizatorii, făcând referire la câteva dintre coregrafiile protestelor din ultima lună.

Până acum, protestatarii au manifestat având trolere pentru a transmite mesajul că nu doresc să plece din ţară, având în mâini oglinzi îndreptate către PSD pe care au scris ”Voi vă vedeţi”, având flori albe în semn de respect faţă de Regele Mihai.

Protestul de joi s-a desfăşurat sub sloganul ” Flashmob #16 - Vă vedem de fix o lună”, iar manifestanţii s-au ţinut de mâini pentru a transmite mesajul:”rezistăm, ÎMPREUNĂ, până la capăt. Uniţi!”.

Protestul de la Sibiu durează în fiecare zi câte 15 minute, iar organizatorii anunţă că vor continua manifestarea.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
legile justitiei proteste PSD Sibiu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H