Protestul din faţa sediului PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore. Protestatarii au instituit "o zonă liberă de corupţie"

Publicat: Miercuri, 13 Decembrie 2017 11:20 // Actualizat: Miercuri, 13 Decembrie 2017 11:20 // Sursa: romaniatv.net

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit ”o zonă liberă de corupţie” şi cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de zone şi în alte oraşe din ţară.

Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durrează de aproape 48 de ore, iar la ora 12.00 va avea loc un nou flashmob. 

”Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook ”Vă vedem din Sibiu”. 

Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea. 

”Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, au mai transmis oorganizatorii. 

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul - cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu - reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei. 

Încă de luni de la prânz, se desfăşoară în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD SIbiu un protest mut faţă de modificarea legilor justiţiei. 

Participanţii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul ”Toţi pentru justiţie”, dar şi bannere pe care scrie ”Vă vedem”. 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
protest protest PSD Sibiu protest Sibiu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H