PROXENET din Dej, arestat. Bărbatul îşi ducea iubita la „produs” cu maşina, deşi nu avea permis

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din Dej au retinut ieri un barbat din oras, suspectat pentru proxenetism. Pe fir au intrat si politistii de la rutiera, deoarece barbatul conducea un autoturism desi nu avea permis.

03 oct. 2018, 11:09
PROXENET din Dej, arestat. Bărbatul îşi ducea iubita la „produs” cu maşina, deşi nu avea permis

Din cercetarile politistilor a reiesit faptul ca barbatul in varsta de 50 de ani din Dej si-a determinat iubita in perioada iunie – septembrie sa practice prostitutia, iar beneficiarul banilor obtinuti de aceasta era chiar el, scrie dejeanul.ro. Mai mult decat atat, barbatul o transporta pe femeie cu masina in locurile de intalnire cu clientii, desi acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

Citeşte şi Ioana Condea, tânăra bătută de proxenet până a intrat în comă, nu îşi vede baieţelul de 4 ani. E şi acum în spitalul din Germania FOTO

Dupa o perioada in care i-au supravegheat modul de operare, politistii din Dej i-au organizat un flagrant si l-au prins la volan in timp ce o ducea pe femeie la intalnirea cu un client. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.