Proxenet la 13 ani. Copilul şi-a convins doi colegi să facă sex pentru 2 lei şi bomboane

Un băiat din judeţul Iaşi a devenit proxenet la numai 13 ani. Copilul a intermediat o partidă de sex între doi minori şi un tânăr de 24 de ani. În schimb, el a primit 5 lei, informează România TV.

01 mart. 2013, 10:34
Proxenet la 13 ani. Copilul şi-a convins doi colegi să facă sex pentru 2 lei şi bomboane

Bărbatul de 24 de ani l-a racolat pe micuţul de 13 ani în timp ce acesta se afla la cerşit. I-a oferit un ştrudel şi bomboane şi a spus că îi dă bani dacă el sau colegi de-ai săi de aceeaşi vârstă vor accepta să întreţină cu el relaţii sexuale.

Băiatul şi-a convins doi colegi de 12, respectiv 13 ani. Relaţiile sexuale au avut loc în toaleta din centrul localităţii Voineşti. Pentru acest lucru, fiecare dintre micuţi a primit 1 leu şi bomboane, iar cel care i-a ademenit şi i-a convins a primit 5 lei.

Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre băieţi i-a povestit verişorului său ce s-a întâmplat. Acesta şi-a alertat rudele, iar familia a mers la poliţie.

Tânărul de 24 de ani a fost arestat preventiv pe 29 de zile pentru act sexual cu un minor. Cei trei copii care au fost abuzaţi provin din familii cu probleme financiare.