PRU este alături de taximetrişti: Cere interzicerea Uber

Partidul Romania Unită sare în ajutorul a sute de mii de români şi cere interzicerea Uber în ţara noastră! Motivul: tot mai mulţi taximetrişti se plâng că le sunt furaţi clienţii prin concurenţă neloială, în timp ce clienţii Uber nu circulă în condiţii de siguranţă.

03 dec. 2016, 14:15
PRU este alături de taximetrişti: Cere interzicerea Uber

Mai mulţi taximetrişti din România, în primul rând cei din Bucureşti, din Timişoara, ne au atras atenţia în această campanie că o firma multinaţională, care vrea să acapereze toate pieţele, vrea să îi dea la o parte pe români, să nu mai aibă de muncit, să nu mai poată să fie taximetrişti„, a declarat la România TV Sebastian Ghiţă, membru PRU şi candidat din partea acestui partid la alegerile parlamentare.

Este o chestiune nesigură, nu ştii dacă atunci când se urcă o femeie sau un copil, unde ajunge. O chestiune nesigură care lasă mai bine de 100.000 de oameni fără loc de muncă„, a adăugat deputatul.

Pană acum, Partidul Romania Unită a împărţit în toată ţara peste 60.000 de pliante prin care le arată taximetriştilor că îi susţine necondiţionat.

Disperaţi că îşi pierd clienţii şi locurile de muncă, taximetriştii au protestat zilele trecute faţă de modul în care operează Uber în Romania. Ei au aruncat cu ouă şi făină în şoferii companiei.