PSD a început campania de trasferuri: Un deputat PMP a trecut în barca puterii

Deputatul PMP Cristian Sefer a anunțat, miercuri, conducerea Camerei Deputaților, că își schimbă apartenența politică și că de astăzi va activa în grupul PSD.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 13:20
PSD a început campania de trasferuri: Un deputat PMP a trecut în barca puterii

„Vă rog să luați act de faptul că începând cu data de 07.11.2018 îmi schimb apartenența grupului parlamentar, începând cu această dată activând în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților”, se arată în adresa transmisă Biroului Permanent de deputatul Cristian Sefer.

Cristian Sefer a fost ales în 2016 deputat de Călărași pe listele PMP, el fiind la al doilea mandat.

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat, la RFI, că în perioada următoare vor exista parlamentari de la alte partide sau independenţi care vor anunţa în plenul Senatului sau al Camerei Deputaţilor trecerea în grupul PSD. 

Întrebat dacă există pericolul ca PSD–ALDE să piardă majoritatea parlamentară, după excluderea lui Ţuţuianu şi Neacşu, Liviu Pop a răspuns: „Nu, astăzi nu există acest pericol şi mai mult, săptămâna viitoare vor mai fi parlamentari care vor veni în grupul PSD. De la alte partide sau parlamentari independenţi. O informaţie 100%„.

Întrebat dacă aceia care vor veni la PSD sunt de la opoziţie, senatorul a precizat: „Păi, n-o să vină de la ALDE, cu siguranţă. Sunt convins că şi la ALDE vor veni alţi parlamentari. Aşteptăm săptămâna viitoare, când vom vedea cu exactitate care sunt acei parlamentari care în plenul Senatului sau al Camerei vor anunţa trecerea în grupul PSD”.