PSD Dâmboviţa vrea să organizeze un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu

Reprezentanţii PSD Dâmboviţa au anunţat pe Facebook că intenţionează să organizeze un miting de susţinere a Guvernului Sorin Grindeanu, sâmbătă, la Târgovişte. Secretarul executiv al organizaţiei spune că PSD va cere autorizaţie pentru organizarea manifestării la care speră să participe 10.000 de membri şi simpatizanţi.

20 feb. 2017, 13:23
PSD Dâmboviţa vrea să organizeze un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu

PSD Dâmboviţa îşi invită pe Facebook simpatizanţii să participe sâmbătă, începând cu ora 10.00, la un miting de susţinere a Guvernului. Conform anunţului postat pe pagina de socializare, ”întâlnirea va avea loc în aria din jurul Primăriei Târgovişte/Centrul Vechi”. 

Secretarul executiv al organziaţiei judeţene, Alexandru Oprea, a declarat pentru News.ro că propunerea privind organziarea acestei manifestări va fi supusă discuţiilor Comitetului Executiv lărgit, care va avea loc marţi.

”Având în vedere solicitările primite de la organizaţiile locale, care nu sunt puţine, nu mă îndoiesc că va fi aprobată. (…) Noi ne aşteptăm să strângem aşa cum am promis, 10.000 de oameni, având în vedere că suntem o organizaţie puternică. Acum depinde de timp şi de alţi factori”, a mai spus Oprea.

El a precizat că PSD Dâmboviţa va cere autorizaţie pentru organizarea mitingului programat sâmbătă.

Sâmbătă, PSD Argeş a organizat la Piteşti un miting similar, la care au participat, în punctul de vârf, aproximativ 6.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD veniţi din mai multe localităţi ale judeţului.