PSD Timiş îşi anunţă susţinerea pentru actuala conducere a partidului

Comitetul Executiv al PSD Timiş a stabilit în cadrul unei şedinţe să susţină actuala conducere a partidului, cât şi implementarea programului de guvernare, dar şi ”necesara reformă a justiţiei”.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 18:37
PSD Timiş îşi anunţă susţinerea pentru actuala conducere a partidului

Potrivit unui comunicat de presă de duminică, PSD Timiş anunţă că susţine actuala conducere a PSD. ”Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş s-a reunit la sfârşitul acestei săptămâni într-o şedinţă de lucru, în care s-au analizat evenimentele care au avut loc în ultimele zile, dar s-au stabilit şi o serie de acţiuni pe care Organizaţia Judeţeană Timiş a PSD le va desfăşura în perioada următoare. În urma discuţiilor avute de membrii forului de conducere al organizaţiei, s-a decis ca PSD Timiş să susţină în continuare echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016, precum şi necesara reformă a justiţiei”, se arată în comunicat.

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, spune că au fost discuţii libere în cadrul şedinţei, iar concluzia finală a fost ”unitate”.

“Au fost discuţii libere, colegii mei susţinându-şi punctele de vedere, dar la final concluzia se rezumă într-un singur cuvânt: unitate. Cu toţii am fost de acord că implementarea programului de guvernare este prioritară pentru binele ţării. În baza datelor statistice din ultimele luni de zile, România a înregistrat creştere economică, iar condiţiile de viaţă ale românilor au crescut şi ele. De asemenea, noi considerăm că acest partid, în întregul său, trebuie să funcţioneze în continuare ca o mare şi unită echipă, iar proiectele dezbătute trebuie duse la bun sfârşit, inclusiv reforma justiţiei”, a precizat preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.