Psihologul Poliţiei de Frontieră Vaslui şi-a maltratat soţia. Femeia se zbate între viaţă şi moarte la spital

Psihologul Poliţiei de Frontieră Vaslui şi-a maltratat soţia. Femeia de 41 de ani, asistentă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, se zbate între viaţă şi moarte după ce ar fi fost agresată de soţ.

10 dec. 2019, 07:17
Psihologul Poliţiei de Frontieră Vaslui şi-a maltratat soţia. Femeia se zbate între viaţă şi moarte la spital

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost cei care au anunţat Poliţia în acest caz, după ce femeia a ajuns la spital plină de vânătăi pe corp, scrie adevarul.ro. Ulterior şi fratele asistentei a depus o plângere la Poliţie, acuzându-şi cumnatul de violenţă în familie.

Citeşte şi Atac cu drujba la Vaslui. Poliţia a intervenit în forţă după o adevărată telenovelă de cârciumă locală VIDEO

„Avem în lucru două dosare penale, unul pentru vătămare corporala din culpa, deschis în urma sesizarii prin apelul la 112, făcut de reprezentanţii SJU Vaslui şi al doilea dosar pentru violenţă în familie, raportat la infracţiunea de loviri şi alte violenţe, în urma unei plangeri, depusa de fratele victimei. Se fac cercetari în continuare”, a declarat Loredana Stavar, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mihaela Enache este asistentă medicală la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, „foarte muncitoare” şi „implicată mult în activităţile de voluntariat”, după cum o descriu colegii. La sfârşitul săptâmânii trecute, a ajuns confuză la spital, acuzând o stare de rău general, fiind incoerentă. La scurt timp starea starea i s-a agravat brusc, intrând în comă. Ulterior, medicii din Vaslui au decis transferul pacientei la o clinică din Iaşi.

Colegele Mihaelei povestesc că aceasta se plângea de viaţa grea pe care o are acasă, fiind agresată frecvent de soţ. Recent, în urma unui episod violent în familie, asistenta medicală mersese la medicul legist pentru a-i elibera certificat medico-legal, însă după ce i-a fost emis, documentul i-a fost sustras de soţ. Femeia îl anunţase pe bărbat că doreşte să divorţeze i-ar asta l-ar fi înfuriat pe bărbat, spun apropiaţii. „Nu stiu dacă femeia a avut vreo secundă de linişte în ultimii ani. Ea trăieste pentru copiii ei. A povestit de multe ori chinul prin care era obligată să treacă”, a povestit una dintre colegele Mihaelei.