Naşterea acestui bebeluş i-a uimit şi pe doctori: Se întâmplă o dată la 48 milioane de naşteri

Nașterea micuței Lucy Marie Perkins a uimit pe toată lumea, inclusiv pe medicii care au asistat-o pe mama ei. Cazul este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri.

RomaniaTV.net
17 dec. 2017, 06:09
Naşterea acestui bebeluş i-a uimit şi pe doctori: Se întâmplă o dată la 48 milioane de naşteri

Părinții fetiței sunt ei înșiși un caz special, sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut, cei doi s-au căsătorit și, în ciuda faptului că plănuiseră să mai aștepte până când vor deveni părinți, Caitlin a rămas însărcinată. În mod cu totul surprinzător, fetiţa a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Citeşte şi Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: „Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude”

Nu doar părinții au fost surprinși, dar și medicii. Asta pentru că era prima dată când s-au confruntat cu un astfel de caz, scrie unica.ro.

“Multă lume va găsi incredibilă această poveste, dar este adevărată 100%. Micuța Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Ea a cântărit 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nașterea a fost neprogramată, nimeni nu a intervenit în vreun fel. Vor avea toți ttrei aceeași zi de naștere. Sunt o familie minunată”, a spus medicul Brad Robinson, cel care a scris despre caz pe rețelele de socializare și a și postat o imagine cu frumosa familie.