Putin despre Trump: Este o persoană isteaţă şi va deprinde rapid noile sale responsabilităţi

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, este o persoană isteaţă şi va deprinde rapid noile sale responsabilităţi, a declarat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul unui interviu cu postul NTV TV, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

04 dec. 2016, 11:37
Putin despre Trump: Este o persoană isteaţă şi va deprinde rapid noile sale responsabilităţi

În cadrul interviului, difuzat iniţial în oraşul Vladivostok din Extremul Orient rus, Putin a mai declarat că tentativele de creare a unei lumi unipolare au eşuat, iar echilibrul global este treptat refăcut.

Cu ocazia unei conversaţii telefonice după scrutinul prezidenţial din SUA, liderul rus l-a felicitat pe Trump pentru victoria în alegerile prezidenţiale, dar şi-a exprimat şi „disponibilitatea pentru un dialog cu noua Administraţie pe baza principiilor egalităţii, respectului mutual şi neimplicării în treburile interne”, a comunicat Kremlinul, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Donald Trump l-a invitat la Casa Albă pe controversatul preşedinte Filipinez, Rodrigo Duterte

Vladimir Putin ar putea să se întâlnească cu Donald Trump după ceremonia de învestire a noului lider de la Casa Albă, însă nu există un acord concret în acest sens, a anunţat Kremlinul.