Putin, dezvăluiri uluitoare despre Melania Trump: Nu am încercat să o „recrutez”, deşi…

Vladimir Putin şi Melania Trump s-au întâlnit faţă-n faţă pentru prima oară la summit-ul G20 de la Hamburg. Preşedintele rus a discutat cu Prima Doamnă a Americii despre urşi, trigri şi beneficiile maternităţii, dezvăluie un nou documentar.

08 mart. 2018, 12:51

Melania Trump şi Vladimir Putin au discutat, în cadrul unui dineu oficial la summit-ul G20, anul trecut  aceste subiecte. Preşedintele Rusiei a fost încântat de fermecătoarea Primă Doamnă a SUA, căreia i-a făcut multe complimente şi a glumit cu ea, se arată într-un documentar citat de rt.com.

Iar pentru a înlătura orice suspiciuni, Putin a asigurat-o că nu urmăreşte să o „recruteze”. Cu toate acestea, preşedintele de la Kremlin a dezvăluit totuşi că i-ar fi plăcut să facă acest lucru. „Nu am încercat să o recrutez pe Melania, chiar dacă mi-ar fi plăcut să o fac”, a recunoscut Putin.

Dialogul lui Putin cu Melania şi fotografiile de la acestă întâlnire în care se văde imagina Primei Doamne râzând la glumele preşedintelui rus au stârnit speculaţii în presa americană. Într-un interviu publicat, parte a unui nou documentar, Putin povesteşte că s-a amuzat împreună cu Melania Trump şi cu Emmanuela Mauro, soţia premierului italian Paolo Gentiloni care se afla în faţa lui, în timpul dineului. 

Citeşte şi Procurorul General face anchetă despre presupusul „canal secret” între Donald Trump şi Kremlin

Întrebat într-un interviu realizat de Vladimir Soloviev dacă a încercat să le recruteze pe Melania şi Emmanuela ca agenţi secreţi, Putin, fost agent în perioada sovietică, în Germania, a spus că nu se mai ocupă cu spionajul. „Nu, nu am mai făcut asta de foarte mult timp (…), a  spus el, adăugând  deşi îmi plăcea ce făceam. Aceasta a fost activitatea mea timp de mai mulţi ani” …

În cea ce le priveşte pe cele două doamne, Melania şi Emmanuela, ele au fost încântate de poveştile lui Putin depre frumuseţile naturii dij Rusia, despre urşii din Kamceatka şi tigrii siberieni, precum şi despre pescuit. „Şi, după cum este de aşteptat în asemenea cazuri, m-am lăudat şi un pic despre capturile mele. La urma urmei, este cineva care să nu se laude măcar un pic cu capturile de la pescuit?…”, a mai spus preşedintele rus care se pregăteşte pentru un nou mandat de preşedinte al Rusiei.