Putin o ia RAZNA: Atitudinea şi declaraţiile liderului de la Kremlin ŞOCHEAZĂ GALERIE FOTO

Preşedintele rus a făcut recent, în public, o serie de afirmaţii şi declaraţii surprinzătoare, dar şi gafe, pentru care presa l-a "taxat".

19 dec. 2014, 07:48

Jurnaliştii au avut parte de momente inedite la o conferinţă susţinută de Vladimir Putin, unde preşedintele rus a dat din lac, în puţ. Mai întâi a ironizat pe un jurnalist care a suferit două atacuri cerebrale, spunând că este beat, iar un reporter i-a pus întrebări lui Putin în timp ce ţinea în braţe un crocodil de pluş. Şi, colac peste pupăză, liderul de la Kremlin a dezvăluit presei că este îndrăgostit.

Citeşte şi Vladimir Putin: Rusia nu se va dezmembra precum Iugoslavia.

Unul dintre momentele inedite de care au avut parte jurnaliştii a fost când unul dintre cei prezenţi, cu vizibile dificultăţi de exprimare, l-a întrebat pe liderul rus de ce nu se vinde prea bine Kasul, o băutură specifică rusească. Drept răspuns, Putin l-a ironizat însă şi a sugerat că jurnalistul era beat. „Văd că deja aţi luat ceva. Am vrut să vă dau ceva, dar din păcate nu mi s-a oferit ocazia”, a spus Putin, făcând, de fapt, o gafă, pentru că jurnalistul nu era beat, ci suferise două atacuri cerebrale, potrivit România TV

Alte momente surprinzătoare ale conferinţei de presă susţinută de liderul de la Kremlin au fost când în timpul conferinţei-maraton, o jurnalistă i-a pus întrebări preşedintelui rus ţinând în braţe un crocodil.

Vezi şi Putin îşi arată calităţile. Preşedintele rus, pe gheaţă cu jucătorii de hochei

Următorul moment neobişnuit a fost când un cameraman istovit s-a prăbuşit la pământ, după ce filmase 3 ore incontinuu.

Dar ca dialogul preşedinte-presă să fie şi mai picant, liderul rus a vorbit în premieră despre viaţa sa sentimentală. El a şocat audienţa când a declarat că iubeşte şi este iubit, vorbind astfel în premieră despre viaţa lui sentimentală.

În cadrul conferinţei-maraton, Putin a răspuns în total la 53 de întrebări venite din partea a sute de jurnalişti ruşi şi străini.