Rachel, Monica, Phoebe, REUNIUNE la 20 de ani de la lansare. Vezi cum arată acum actriţele din FRIENDS

Actriţele principale din serialul Friends/Prietenii tăi s-au reunit la aproape 20 de ani de la lansarea serialului. Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow au apărut împreună în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, difuzată de postul american ABC. Reuniunea celor trei actriţe se pare că a fost aşteptată cu mare interes de fani pentru că în două zile, filmuleţul din emisiunea lui Jimmy Kimmel a reuşit să strângă peste 7.000.000 de afişări pe YouTube.

29 aug. 2014, 19:15

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow au apărut din nou împreună la 20 de ani de la lansarea serialului Friends/Prietenii tăi.

Prietenii tăi a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea succes în ratinguri, clasându-se în anual în primele 10 cele mai vizionate televizări americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

În termeni monetari, Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu $1.000.000 pe episod.

Filmările pentru serial au avut loc în studiourile Warner Bros. din Burbank, California în fața unui studio cu public live. Episodul final al serialului (al 18-lea din sezonul 10 și al 236-lea în total) a fost difuzat pe 6 mai 2004 și a fost urmărit de 52,5 milioane de spectatori americani, devenind astfel al 4-lea cel mai urmărit episod final din istoria televiziunii.

Vezi şi:

Ţi-l aminteşti pe simpaticul Joey din „Friends”? Uite cum arată la aproape 20 de ani de la lansarea serialului

Janice din „Friends”, la 51 de ani: Actriţa şi-a dorit iniţial să joace rolul Monicăi FOTO

ROSS din „Friends” la 46 de ani. David Schwimmer este actor şi regizor FOTO

În cele zece sezoane ale serialului atât de îndrăgit de fani, „Prietenii tai – Friends”, cele şase personaje principale au făcut sex cu aproximativ 135 de parteneri. Chiar dacă până la sfârşitul serialului au rămas împreună două cupluri, Monica – Chandler şi Rachel – Ross, de-a lungul timpului un număr destul de mare de iubite şi iubiţi şi-au lăsat amprenta asupra personajelor principale, contrar vieţii reale.

Conform Institului Kinsey, bărbaţii americani cu vârsta între 30 şi 44 de ani, au în medie între şase şi opt partenere în timpul vieţii, ceea ce reprezintă mai puţin şi decât cel mai puţin activ personaj sexual din „Prietenii tăi”, Chandler, care a avut 10.5 partenere, informează Daily Mail.

Diferenţa este şi mai mare la femei. Conform studiului din 2005, americancele cu aceeaşi vârstă au în medie patru parteneri, dar Monica a avut 14,5, Rachel 15,5, iar Phoebe „conduce” în clasament cu 32.5.

Un fan al serialului a realizat o analiză detaliată a relaţiilor personajelor principale din serial. El a acordat un punct pentru un partener a cărui existenţă era sigură şi o jumătate de punct pentru un partener despre care s-a vorbit în serial că ar fi avut o aventură cu un personaj principal.

Astfel, a reieşit că Joey Tribbiani a avut cele mai multe partenere, cu 55.5 puncte. Dar, în ceea ce priveşte relaţiile serioase, Joey a avut cel mai mic procent din toate cele şase personaje, cu 23.5 la sută.

În ceea ce priveşte personajul cu relaţiile serioase cele mai multe, cel mai bun procentaj l-a avut, surprinzător, Rachel, cu 71.4 la sută, care l-a depăşit pe cel însurat de trei ori, Ross, cu numai 50 la sută.