Incident în misiune. Radarul Poliţiei a făcut accident, în timp ce urmărea un vitezoman

O maşină de poliţie, aflată în misiune, a fost implicată într-un accident în Alexandria, unde oamenii legii au plecat în urmărirea unui vitezoman.

RomaniaTV.net
28 iul. 2017, 11:03
Incident în misiune. Radarul Poliţiei a făcut accident, în timp ce urmărea un vitezoman

Şoferul unui Audi Q7 depăşise viteza legală, având peste 160 de km la oră. Văzând că este urmărit, a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. Încercând să găsească o soluţie pentru prinderea vitezomanului, poliţistul a pierdut controlul volanului, a intrat pe interzis în sensul giratoriu şi a lovit un alt autoturism. Deşi omul şi-a făcut doar meseria, a fost sancţionat şi va trebui să plăteasca reparaţiile autoturismului.

Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman a declarat că “pe varianta ocolitoare, la ieşire din municipiul Alexandria, un poliţist din cadrul Serviciului de poliţie rutieră judeţean, în timp ce conducea un autoturism ce nu era inscripţionat, aflându-se în urmărirea unui autoturism înmatriculat în Germania a intrat în intersecţie, fără a respecta sensul de deplasare. În urma impactului cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Alexandria, nu s-au înregistrat victime omeneşti, ci doar pagube materiale”.