Radu Banciu plăteşte pentru declaraţia că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare pentru funcţii”

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce realizatorul TV a făcut o declarație deplasată despre ea.

13 nov. 2015, 20:40
Radu Banciu plăteşte pentru declaraţia că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare pentru funcţii”

Andreea Berecleanu a câștigat definitiv și irevocabil procescul cu Radu Banciu și B1 TV, în decembrie 2014. Cei doi „pârâți”, Banciu și B1 TV, au trebuit să-i plătească în solidar despăgubiri de 15.000 de lei și să-i prezintă scuze publice Andreei Berecleanu. Acum, ziarista a făcut un scurt comentariu despre Radu Banciu.

„Nici nu ştiu dacă vreau să-mi mai amintesc de un personaj ca ăsta. S-a folosit de calitatea de prezentator ca să rănească nişte persoane care au muncit mulţi ani constant. Nu poţi aşa, să…Nu ştiu ce l-a mânat în luptă. A justificat că bărbaţii sunt mai invidioşi şi mai proşti, am încheiat citatul”, a spus Andreea Berecleanu la televiziunea Antena Stars.

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce Banciu a afirmat în cadrul emisiunii sale că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze“.