RADU BELIGAN are probleme de sănătate. Spectacolul „Confidenţe” s-a anulat

Întâlnirea ieşenilor cu regizorul Radu Beligan a fost anulată din cauza unor probleme de sănătate.Până în prezent s-au vândut în jur de 70 de bilete, iar ieşenii care le-au cumpărat îşi pot recupera banii. Tot ce trebuie să facă este să meargă la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor ori în locul de unde şi-au procurat biletele iniţial.

26 apr. 2014, 15:12
RADU BELIGAN are probleme de sănătate. Spectacolul „Confidenţe” s-a anulat

Evenimentul „Confidenţe” trebuia să aibă loc pe data de 30 aprilie, la ora 19 în Sala Mare a Teatrului Naţional.
Întâlnirea trebuia să fie mai mult o „şezătoare” la care maestrul teatrului să-şi povestească frânturi din viaţă, să facă, după cum se şi numeşte evenimentul, confidenţe celor care ar fi venit să-l vadă, scrie Ziarul de Iaşi.

Radu Beligan este un actor născut la Bacău, cu o bogată activitate în film, teatru, televiziune şi radio. Din partea tatălui moşteneşte sângele lui Ion Creangă, deoarece tatăl să se trage dintr-unul din fraţii cunoscutului povestitor. A fost ales membru de onoare al Academiei Române în 2004. În data de 27 martie 2011 a primit o stea pe Walk of Fame Bucureşti, iar în decembrie anul trecut a fost inclus în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

A interpretat, în peste şapte decenii, roluri celebre, cum ar fi caractere ale dramaturgilor literaturii române, Ion Luca Caragiale, Camil Petrescu, Tudor Muşatescu, şi universale, Carlo Goldoni, William Shakespeare, Anton Cehov, Albert Camus, Umberto Eco, Eugen Ionescu. Acestuia din urmă i-a fost şi discipol. Nu se ştiu amănunte despre o eventuală reprograma