Radu Mazăre e poreclit în arest Maimuţa. Cum a ajuns primarul suspendat al Constanţei să fie strigat astfel

Radu Mazăre s-a ales deja cu o poreclă în arestul Poliţiei Capitalei. Deoarece fumează atârnat de gratiile de la singurul geam al celulei, ceilalţi deţinuţi îi spun Maimuţa. În rest, viaţa fostului edil al Constanţei decurge monoton după gratii. Fiul său, Răducu Mazare, care îl vizitează săptămânal, a declarat la România TV că tatăl lui stă la poveşti cu colegii de celulă şi citeşte.

22 apr. 2015, 11:54
Radu Mazăre e poreclit în arest Maimuţa. Cum a ajuns primarul suspendat al Constanţei să fie strigat astfel

Radu Mazăre a fost vizitat miercuri în arestul Poliţiei Capitalei de iubita sa şi de fiul, Răducu. Aceştia nu au reuşit să îndeplinească dorinţa primarului suspendat al Constanţei de a-i duce nişte saci de nisp, pentru a face sport, conducerea arestului Poliţiei Capitalei refuzând solicitarea lui Mazăre.

I-am adus şi nişte săculeţi de nisip, să poată face exerciţii cu ele, că altceva, gantere, nu e posibil„, a spus iubita lui Radu Mazăre, în timp ce fiul fostului edil al Constanţei a completat: „În condiţiile astea face doar abdomene şi ce mai are loc. De flotări nu prea are loc, pentru că este mic spaţiul dintre paturi„.

Citeşte şi RADU MAZĂRE, vizitat de FIU şi de IUBITĂ în închisoare. „I-am adus lampă de miner, că nu au lumină” VIDEO

Răducu Mazăre a mai dezvăluit şi că tată său a căpătat o poreclă în arest. „Are şi o poreclă, li se spune că stau atârnaţi ca maimuţele de geam., când fumează. Este un statut pentru cei care stau agăţaţi pe gratii„.

Privitor la planurile de viitor, Radu Mazăre nu se aşteaptă să petreacă 1 mai în libertate. Fostul primar este convins că procurorii vor cere prelungirea mandatului de arest preventiv cu încă 30 de zile.