Radu Mazăre a apărut pe pagina „Parchez ca un bou”. Şi-a proptit maşina pe trecerea de pietoni

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mai bifat o apariţie media, de data asta mai puţin obişnuită. Una din maşinile sale de colecţia fost fotografiată când era parcată pe trecerea de pietoni, iar imaginea a apărut pe pagina de Facebook "Parchez ca un bou - Constanţa". Contul respectiv este "dedicat" şoferilor care au manierele respectivelor copitate atunci când vine vorba de modul în care îşi parchează maşinile.

02 iun. 2014, 12:41
Radu Mazăre a apărut pe pagina „Parchez ca un bou”. Şi-a proptit maşina pe trecerea de pietoni

În Constanţa, numărul şoferilor ce parchează precum ignobilul rumegător este atât de mare, încât iniţiatorii paginii „Parchez ca un bou” au creat un cont special doar cu imagini suprinse în urbea de la malul mării. Situaţia nu este surprinzătoare în condiţiile în care chiar primarul Mazăre parchează ca un copitat dând astfel un exemplu şi altora din cireadă.

Imaginea apărută arată una dintre maşinile de colecţie, rarisimă, din garajul lui Radu Mazăre. Este vorba de o replică făcută la comandă în Statele Unite, după un model din 1935 de Lincoln Zephyr. Pentru a nu-şi toci prea mult pantofii pe caldarâmul nedemn de aşa onoare, Mazăre a parcat chiar în faţa localului în care a mers, deşi acolo era o trecere de pietoni.