Radu Mazăre, la DNA. Edilul a venit cu bagajul pregătit pentru „BECIUL DOMNESC”: Sunt pregătit pentru orice

Radu Mazăre, primarul de Constanţa, s-a prezent luni, la DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie. Mazăre a venit cu geanta pregătită, spunând că este pregătit pentru orice. 

16 mart. 2015, 10:52
Radu Mazăre, la DNA. Edilul a venit cu bagajul pregătit pentru „BECIUL DOMNESC”: Sunt pregătit pentru orice

Radu Mazăre a sosit la DNA în jurul orei 12.45. „De 10 ani sunt pregătit pentru orice”, a declarat Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a precizat că a fost chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate.

Astăzi am fost chemat în reclamaţia, pe care mi-a făcut-o ANI şi dl Horia Georgescu, de incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost o acuzatie similiară în 2009. (…) Probabil acum mi se vor aduce noi acuzaţii pe aceeaşi reclamaţie”, a spus primarul PSD.

Radu Mazăre a venit cu bagajul făcut la DNA: „În viaţă e bine să fii pregătit pentru orice”.

Jurnaliştii i-au atras atenţia că la DNA este şi Horia Georgescu: „Eu ştiu ceva. M-a învăţat viaţa: în viaţă dacă faci bine, bine primeşti, dacă faci rău, rău primeşti”

„Am trening, am o carte, am o cruce şi ceva de mâncare”, a spus Mazăre despre ce a adus în geantă. 

Un jurnalist i-a spus că în arest este lume bună. „Nu ştii cum i se spune? Beciul domnesc”, a răspuns, în stilu-i caracteristic, Mazăre.

CITEŞTE ŞI Conflict de interese: Mazăre îi atribuia contracte lui Strutinsky, deşi cei doi erau asociaţi în opt firme

Procurorii DNA l-au reţinut, în februarie, pe omul de afaceri Sorin Strutinsky, acesta fiind acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă şi instigare la mai multe fapte de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.