Radu Mazăre: Dacă mă lasă liber, m-aş duce o săptămână în Madagascar să mă dau cu zmeul

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi, că în funcţie de decizia justiţiei, dacă va fi cercetat în libertate sau în arest, va mai pleca sau nu în vacanţa din Madagascar pe care şi-o planificase de Paşte, unde şi-ar dori să meargă să se dea cu zmeul şi să îşi limpezească gândurile.

10 apr. 2014, 13:39
Radu Mazăre: Dacă mă lasă liber, m-aş duce o săptămână în Madagascar să mă dau cu zmeul

„Deocamdată nu pot să plec, că aştept recursul. Să vedem ce-o fi acolo, recurs sau apel, nu ştiu. Să vedem ce-o fi, că poate mă bagă iar la sforăit, poate îmi dau sub control judiciar, poate mă lasă liber. Dacă mă lasă liber, m-aş duce o săptămână să mă dau cu zmeul şi mă limpezesc, că războiul, după cum vedeţi, este aprig”, a declarat Radu Mazăre.

Citeşte şi Radu Mazăre: DNA are trei înregistrări amărâte care nu au legătură cu dosarul

El a subliniat că este nevinovat în dosarul în care este anchetat de procurorii DNA că ar fi luat şpagă 175.000 de euro pentru a-i facilita unui investitor din Israel să câştige licitaţia pentru construirea campusului social Henri Coandă, scrie Agerpres.

„I-am spus şi onoratei instanţe că sunt nevinovat, este o absurditate să fiu acuzat că am luat şpagă. Păi ştiţi cum este cu evreul? Ca în proverbul românesc, şi aşa…şi cu banii luaţi. Uite aşa este cu evreul, a şi pierdut bani când a construit cartierul, îl şi bagă jos. Însă am spus un singur lucru, sunt mândru de cartierul pe care l-am făcut şi este realizarea mea cea mai mare că am băgat atâţia oameni amărâţi în case”, a susţinut primarul Constanţei.

Citeşte şi Cum explică Radu Mazăre mita de 175.000 de euro

Referitor la varianta în care edilul ar fi arestat la domiciliu, Radu Mazăre a afirmat: „cică au voie să intre gagicile”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri seară, ca primarul Constanţei, Radu Mazăre, să fie cercetat în libertate sub control judiciar, după ce acesta şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei Capitalei, fiind reţinut de procurorii DNA sub acuzaţia de luare de mită. Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă a lui Mazăre, însă decizia ÎCCJ nu este definitivă.

Citeşte şi Radu Mazăre le mulţumeşte susţinătorilor săi din cartierul de locuinţe sociale