Radu Mazăre, întrebat dacă este tentat de funcţia de preşedinte al PSD. Ce a răspuns

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi, că nu îl tentează funcţia de preşedinte al PSD şi consideră că nu este oportună discuţia despre tandemul Liviu Dragnea - Sebastian Ghiţă la conducerea partidului.

23 oct. 2014, 09:58
Radu Mazăre, întrebat dacă este tentat de funcţia de preşedinte al PSD. Ce a răspuns

‘Nu mă tentează funcţia de preşedinte al PSD. Dacă mă tenta, mă tenta funcţia de preşedinte al statului şi aş fi candidat’, a declarat Radu Mazăre, prezent joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Întrebat ce crede despre tandemul Dragnea-Ghiţă, Radu Mazăre a spus: ‘Nu mi se pare oportun să discutăm acum despre tandemul Ghiţă-Dragnea, nu m-a interesat, nici nu mă preocupă, dar în principiu e în regulă’, a spus Radu Mazăre.

VICTOR PONTA, prima reacţie la tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghiţă pentru şefia PSD
 

În legătură cu punerea sub acuzare a lui Viorel Hrebenciuc, Mazăre a precizat că ridică semne de întrebare faptul că judecătorii ‘terfeliţi’ implicaţi în acest caz nu au fost arestaţi, ci sunt cercetaţi sub control judiciar.

Radu Mazăre a venit joi la ÎCCJ, unde se va judeca cererea sa de revocare a măsurii controlului judiciar impusă împotriva lui în dosarul în care este acuzat de corupţie în legătură cu construirea cartierului ‘Henri Coandă’.