RADU MAZĂRE, vizitat de FIU şi de IUBITĂ în închisoare. „I-am adus lampă de miner, că nu au lumină” VIDEO

Radu Mazăre a primit a doua vizită după gratii, de la fiul său şi de la iubită, cei doi venind la primarul suspendat al Constanţei cu haine şi mâncare.

15 apr. 2015, 06:58

După ce şi-a petrecut Paştele într-o celulă din Arestul Poliţiei Capitalei, primarul suspendat al Constanţei s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu fiul şi cu iubita lui, potrivit România TV.

Citeşte şi Ce mănâncă de Paşte deţinuţii de lux din Arestul Capitalei

 

Am adus de mâncare diverse, legume, fructe. E bine, psihic vorbind. E perfect sănătos„, a declarat iubita lui Mazăre.

Fiul lui Radu Mazăre a declarat că i-a adus tatălui său smochine deshidratate ecologice pentru că tie că îi plac foarte mult, dar şi cărţi şi o lampă la care să poată citi.

„Citeste, i-am dus lampa din aia de miner. Nu au lumina, au un singur bec amarat care nu prea lumineaza si nu vad. Isi pune dintr-aia pe cap si citeste. I-am adus si carti, spre exemplu «Lumea in urmatorii 100 de ani», de George Friedman”, a povestit Răducu Mazăe, la intrarea în Arestul Central.

Răducu Mazăre spune că a preluat treburile tatălui său şi chiar îi scoate prietenele la cafea, ca să le ţină ocupate. „Eu îi mai scot prietenele la cafele, bunica are grijă de lucruri prin casă”, spune Răducu Mazăre.

Citeşte şi Radu Mazăre, vizitat în arest de fiul lui, Răducu, înainte de Paşte: E realist. I-am adus ouă, drob

Radu Măzare a decis să nu conteste decizia de arestare preventivă şi aşteaptă să vadă dacă după expirarea celor 30 de zile, procurorii vor cere prelungirea mandatului.

Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. După emiterea mandatului de arestare, Mazăre a fost suspendat din funcţia de primar al Constanţei.

Săptămâna trecută, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.