Raed Arafat a plecat nervos dintr-o emisiune de televiziune atunci când a fost întrebat de demisie VIDEO

Secretarul de stat în Ministerul de Interne şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a fost, luni seară, invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect", de la TVR 1. La un moment dat, în timpul emisiunii, Arafat s-a enervat după ce a fost întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze. Şi-a smuls lavaliera, după ce a ridicat tonul, şi a plecat din emisiune. 

01 nov. 2016, 07:55
Raed Arafat a plecat nervos dintr-o emisiune de televiziune atunci când a fost întrebat de demisie VIDEO

Intrebat de moderatoarea Emma Zeicescu daca a luat vreodata in calcul sa-si dea demisia, dupa crizele provocate de avionul prabusit in Muntii Apuseni, elicopterul prabusit in Lacul Siutghiol si incendiul din clubul Colectiv, Raed Arafat a reactionat nervos, potrivit ziare.com.

VEZI ŞI: Raed Arafat: „Intervenţia la cutremur nu este rezervată exclusiv statului”

Cand moderatoarea i-a atras atentia ca „oamenii sunt morti”, cu referire la victimele din Apuseni si Siutghiul, secretarul de stat a raspuns: „Oamenii, din pacate, erau morti de la inceput, degeaba incercati sa faceti ca oamenii astia puteau sa fie salvati”.

Ne-am saturat sa ne acuzati cu chestii cu care nu puteti sa ne acuzati. Eu sper sa avem un sistem cum il vrem. Nu, nu (nu am luat in calcul sa demisionez – n.red.), am zis-o si alta data. Nu! Vreti sa demisionez? Trebuie sa imi spuneti si trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevar am gresit ca sa demisionez. Daca mi se cere, plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut in cuie. Dar vreti sa demisionez, sa recunosc ca am gresit? Nu am gresit intr-o interventie care se face ca oriunde. Va aduc o mie de oameni din afara care sa va spuna ca nu s-a gresit. Daca dumneavoastra vreti sa spuneti ca s-a gresit cu expertii, asta e alta treaba„, a spus Raed Arafat, la TVR 1.

Imi cer scuze, dar eu trebuie sa plec. Se pare ca Realitatea s-a transferat la TVR„, a adaugat secretarul de stat.

Acesta a parasit emisiunea, fara a mai astepta inca o intrebare, legata de incendiul din Colectiv.

CITEŞTE ŞI: Raed Arafat: Nimeni nu poate garanta că dezastrul de la Colectiv nu se poate repeta oriunde în ţară