Raed Arafat, implicat într-un accident uşor în centrul Bucureştiului. Maşina sa a fost tamponată de un autobuz

Maşina secretarului de stat Raed Arafat a fost acroşată în trafic de un autobuz, joi seară, în Capitală.

05 mai 2016, 17:36
Raed Arafat, implicat într-un accident uşor în centrul Bucureştiului. Maşina sa a fost tamponată de un autobuz

Un autobuz a lovit uşor în trafic masina secretarului de stat in MAI, Raed Arafat. Soferul autobuzului nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc si a lovit masina lui Arafat in aripa dreapta.

Incidetul s-a produs in fata Galeriilor Orizont, la intrarea pe Bulevardul Magheru, transmite Hotnews. Raed Arafat a iesit din masina si a intrebat nervos „Ce ai facut?”.

Maşina lui Raed Arafat a fost lovită fix în momentul în care autobuzul pleca din staţie, după ce şoferul acestuia probabil nu s-a asigurat. Cei doi şoferi se află la Poliţie, pentru a da declaraţii. Din fericire, tamponarea a fost una uşoară şi nimeni nu a avut de suferit fizic.

Reacţia lui Arafat pe Facebook

„Mai multe persoane m-au sunat dupa ce unele canale de stiri au anuntat ca am avut un accident „grav” sau „spectaculos” sa vada daca sunt bine. Vreau sa va multumesc si sa clarific ca a fost vorba despre o tamponare usoara intre masina care o conduceam si un autobuz RATB care a iesit brusc din statie trecand in banda a doua pe care circulam. Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de constatari la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Condacatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu acool-testul rezultatul fiind negativ la amandoi!”, a punctat Raed Arafat.