Ce SALARIU câştigă Raed Arafat: „Nu este nici mare, nici mic. Dacă nu-mi găsiţi voi vreun cont ascuns pe undeva…”

Secretarul de stat Raed Arafat a postat un mesaj pe Facebook în care răspunde acuzaţiilor de corupţie lansate în spaţiul public la adresa sa. Raed Arafat spune că are o casă în  Mureş şi un apartament în Bucuresti, cumparat cu credit, şi câştigă un salariu de aproximativ 5.500 lei, totul regăsindu-se în declaraţia sa de avere. 

27 nov. 2015, 14:45
Ce SALARIU câştigă Raed Arafat: „Nu este nici mare, nici mic. Dacă nu-mi găsiţi voi vreun cont ascuns pe undeva…”

Raed Arafat răspunde pe reţeaua se socializare unor acuzaţii ce i-au fost aduse în cadrul unei emisiune televizate.

„Am urmarit in seara asta o emisiune la postul B1TV cu domnii Orcan si Tolontan dupa ce m-a sesizat o cunostinta de discutiile care aveau loc in cadrul emisiunii si care ma priveau direct. Eram la birou si nu obisnuiesc sa urmaresc televiziunile cat sunt la birou, insa am fost curios sa vad si sa aud ce se discuta si nu pot sa nu comentez anumite aspecte.

Imi place cum se arunca cate o chestie pozitiva despre activitatea mea, urmata de venin, minciuni si speculatii care pot pune pe oricine care nu ma cunoaste pe ganduri asupra integritatii mele si a activatii mele.

Iata cateva chestii pe care le-am auzit in cadrul emisiunii respective si consider ca trebuie sa le clarific aici: Am inteles ca „am postaci mai ca doamna Udrea si ca nu se stie de unde ii platesc, dar poate de la Fundatia pentru SMURD”. Tin sa-l informez pe domnul Tolontan care a facut aceasta afirmatie ca nu am postaci, nu am nevoie de postaci si nici nu am de unde sa platesc postaci! Banii Fundatiei pentru SMURD nu sunt la dispozitia mea sa fac ce vreau si nu imi permit sa platesc bani in interesul meu personal indiferent care ar fi interesul acesta.

S-a redeschis subiectul ambulantei cu 175.000 Euro si tin sa reamintesc ca veti gasi pe acest cont o postare care explica totul in privinta acestei ambulante, care este de fapt o autospeciala de categorie militara pentru multiple victime si cu caracteristici speciale de offroad.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIA DE LA COLECTIV. Raed Arafat: „NU demisionez. Punct” VIDEO

Totodata s-a afirmat in cadrul emisiunii ca firma Deltamed ar fi sponsorizat Fundatia Pentru SMURD cu sute de mii de Euro si rog comentatorii din emisiune sa vina cu dovezi, pentru ca Fundatia nu a primit astfel de sponsorizari din partea firmei respective.

S-a afirmat ca firma Deltamed a fost favorizata de mine si ca a castigat toate licitatiile, fapt care nu este adevarat si am mai dat explicatii in acest sens. SMURD a fost atacat ca a primit masini BMW de la reprezentanta BMW si nu vad unde este problema, fiind vorba de masini utilizate in activitatea SMURD ca masini de interventie. BMW face astfel de actiuni si in Germania, sponsorizand total sau partial masini pentru echipajele de interventie si au facut un astfel de proiect si in Romania.

Consider ca trebuie felicitati si nu criticati! In final, pentru un necunoscator, emisiunea ar putea insemna urmatoarele mesaje: Nu avea incredere in Dr. Arafat, pentru ca nu este o persoana integra! Nu sprijini Fundatia pentru SMURD, ca vezi ce fac astia cu banii! Nu mai donati echipamente si autospeciale catre SMURD, ca nu e bine! …etc.

Emisiunea a mai continut si alte afirmatii interesante pe care nu am sa le abordez acum, insa tin sa va atrag atentia ca declaratia mea de avere o gasiti pe site-ul MAI si este chiar adevarata. Va arata ce venituri am avut si cati bani detin si daca nu-mi gasiti voi vreun cont ascuns pe undeva cu multi bani de care nu stiu inseamna ca atat am cat este in declaratie.

Am o casa la Mures construita inainte de a ajunge le MS cu mult si am un apartament la Bucuresti cumparat cu credit. Salariul meu, ca am vazut pe cineva vorbind de un salariu gras pe care il primesc, nu este nici mare nici mic si vorbim de aprox. 5500 lei. Daca am fost asa de corupt si am primit bani de la firme pe care le-am favorizat si am primit foloase va rog sa mi le gasiti… Eu nu stiu unde sunt!”, a scris Raed Arafat.