Răfuială între clanuri. Mesajul războinic a fost transmis live, cu un cuţit în mână, de un copil pe Facebook VIDEO

Răfuială între clanurile din Teleorman. Un bărbat şi-a pus fiul de 6 ani să-i ameninţe cu moartea pe rivalii săi. Totul a fost transmis live pe Facebook, iar copilul a ţinut în mână un cuţit.

RomaniaTV.net
22 sept. 2018, 07:05
Răfuială între clanuri. Mesajul războinic a fost transmis live, cu un cuţit în mână, de un copil pe Facebook VIDEO

Un copil de 6 ani îi amenință cu moartea pe rivalii tatălui lui, ținând în mână un cuțit, într-o filmare live pe Facebook făcută de unul dintre membrii unui clan din județul Teleorman. 

În luna mai a acestui an, polițiștii au arestat trei membri ai unui clan din Alexandria, Ion Dumitru, cunoscut drept „Direcțian”, fiul acestui, Dobrin Dumitru, cunoscut drept „Gemică”, și Marius Bugheanu, cunoscut cu numele „Bughi”.

Cei trei au fost acuzați de tentativă de omor, după ce, pe 10 mai, mai mulți bărbați din clanul Direcțian au mers ziua în amiaza mare la clanul rival cu săbii și topoare pentru a se răzbuna. Un bărbat a fost înjunghiat grav, iar un echipaj de poliție, care se afla întâmplător în zonă, a oprit măcelul din strada, cu focuri de armă. 

Una dintre victime a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Alexandria cu „traumatism cranio-cerebral, politraumatism prin agresiune fizică, plagă înjunghiată”. De la fața locului oamenii legii au ridicat trei săbii, un topor, cinci cuțite cu ramă rabatabilă și două bastoane telescopice, potrivit declarațiilor Poliției.

Conflictul între clanurile din Alexandria a mocnit timp de câteva luni. În luna iunie, polițiștii au descins la mai multe case ale membrilor celor două clanuri, în căutare de arme! 

Conflictul pare departe să se fi stins. Acum, băiatul unuia dintre cei arestați a făcut un live pe Facebook prin care îi amenință pe cei care au fost atacanți în mai.

La un moment dat, bărbatul îi pune fiului lui de doar 6 ani un cuțit în mână, iar copilul începe să-i amenințe cu moartea pe rivalii tatălui lui.