Raluca Dumitru, ÎN LACRIMI pentru MAMA SA. „I-aş da toţi anii mei să fie lângă mine”

Raluca Dumitru, asistenta de la "Star Matinal", nu își poate stăpâni emoțiile atunci când vine vorba de familie şi se gândeşte fără să stea pe gânduri la mama sa.

20 feb. 2017, 15:24
Raluca Dumitru, ÎN LACRIMI pentru MAMA SA. „I-aş da toţi anii mei să fie lângă mine”

Raluca Dumitru a fost pusă la mare încercare atunci când a venit vorba despre destăinuirile sale legate de persoana iubită din viaţa sa.

„Mama a fost tot timpul alături de mine şi m-a susţinut cât de mult a putut în ceea ce am făcut eu şi în toate alegerile pe care le-am luat. (…) Mama mea e bândă, bună, iubitoare, gospodină. Nu ştiu dacă eu aş putea să ajung ca şi ea dacă aş avea o relaţie pentru că nici vremurile nu mai sunt cum erau înainte şi stau şi mă uit la ea şi nu ştiu cum poate să le facă pe toate. Să se ducă la muncă, să vină acasă să gătească, să spele, să calce şi tot timpul să fie în picioare. Eu cred că n-aş putea. Vin acasă obosită şi zic mami încălzeşte-mi şi mie mâncare, mami mi-ai călcat, unde este bluza. Eu nu ştiu dacă aş putea să fiu aşa. (…) dacă aş putea, i-aş da toţi anii mei pentru a fi în continuare alături de mine” a spus Raluca Dumitru.

„M-am simţit aşa, pentru că eu ştiu că ţine la mine, la taică-su şi la fratele ei. Ştiu că vorbeşte mereu frumos. Ştiu că vorbesc şi prietenele ei, ele ştiu că am grijă de ea exact cum v-a spus, chiar şi la vârsta asta. Dacă mă întreabă de un ciorap eu mă duc să i-l aduc. Sunt emoţionată”, a afirmat şi mama Ralucăi Dumitru.