Raluca Turcan: PNL trebuie să recupereze electoratul care a plecat spre USR şi alte nebunii

Preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, a declarat, duminică, la Cluj, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL Cluj, că formaţiunea pe care o conduce trebuie să atragă electoratul care a plecat spre ŢUSR şi alte nebunii”, astfel încât să redevină o alternativă credibilă pentru PSD.

23 apr. 2017, 09:55
Raluca Turcan: PNL trebuie să recupereze electoratul care a plecat spre USR şi alte nebunii

Raluca Turcan a explicat că PNL are nevoie de schimbări din interior cu care să convingă electoratul urban.

„Situaţia nu este atât de dezastruoasă, PSD a câştigat la nivel naţional cu 45%, sunt 55% care nu susţin politica PSD, care resping corupţia, superficialitatea şi aroganţa şi modul dominator al PSD de a face politică. Avem spaţiu, însă ca să îi atragem pe oameni alături de noi, să facem schimbări în interior. La alegerile parlamentare am luat 20%, iar în sondaje avem acum 24-25%. Cred că bazinul PNL e în jur de 20% însă ca să ajungem la 30-35% trebuie să venim cu valori care să ne credibilizeze. Trebuie să recuperăm electoratul urban, pe care primarii PNL au simţit că l-au pierdut, s-au dus spre alte curente, spre USR şi alte nebunii. Acei oameni sunt dezorientaţi şi avem datoria să le oferim o alternativă în PNL. Să demonstrăm zi de zi că PNL poate fi o alternativă credibilă la PSD”, a explicat liderul PNL.

La Consiliul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj participă peste 400 de delegaţi care vor alege următoarea conducere a filialei judeţene.

În competiţia pentru funcţiile de conducere este înscris câte un singur candidat, astfel încât europarlamentarul Daniel Buda va fi reales pentru un nou mandat, în timp ce funcţiile de prim-vicepreşedinţi le vor reveni senatorului Marius Nicoară, respectiv lui Mircea Moroşan, primar al localităţii Huedin.