Cea mai DUREROASĂ experienţă. Un bărbat era să se CASTREZE SINGUR, după o greşeală STUPIDĂ

Un bărbat din Marea Britanie a fost la un pas să rămână fără moştenitori, după ce trecut printr-o experienţă extrem de dureroasă. Mai mult, dacă nu era dus de urgenţă la spital, tânărul ar fi murit din cauza pierderii masive de sânge, după ce, în timp ce a căzut de pe o barcă, testiculele sale au rămas prinse într-un cârlig. 

13 aug. 2013, 15:22

Pete Lovett, un bărbat de 48 de ani din Marea Britanie, a fost la un pas să se castreze singur, după ce a alunecat din barcă în timpul unei partide de pescuit. El putea să moară din cauza sângerării, după ce „bijuteriile sale” îi atârnau pe picior, prinse doar într-un fir de piele, la o distanţă de 12 centimetri faţă de locul unde trebuiau să fie, potrivit Mirror.

Citeşte şi ŞOCANT Un minor, castrat pentru a-i linişti pornirile homosexuale

Victima a încercat să sară în apă, însă a rămas agăţat de un cârlig de metal timp de şase secunde, în timp ce urla de durere.

Din nu ştiu ce motiv, am calculat greşit cât de înalt era cârligul, care m-a prins de slip şi m-a tras înapoi. metalul a intrat fix prin scrotul meu şi pentru cinci-şase secunde am rămas agăţat de ele. A fost teribil. Când am ajuns iar pe barcă mi-am pus mâna între picioare şi spre oroare mea, nu era nimic acolo„, a povestit el.

Soţia acestuia, Lorna, de 41 de ani, şi Alex, fiul său de 21 de ani, l-au ajutat să îşi înfăşoare rana cu un tifon. Pe barcă a ajuns imediat un echipaj de salvare, iar accidentatul a fost dus de urgenţă la un spital din apropiere, cu ajutorul unui elicopter, unde medicii au reuşit să îi salveze testiculele. În prezent, Pete a rămas doar cu o cicatrice de mai mulţi centimetri şi încearcă să strângă fonduri pentru unitatea de urgenţă care l-a ajutat.

Citeşte şi A căzut cu maşina de pe pod şi, după trei ore de inconştienţă, a sunat singur la 112

Sunt dispus să îmi sacrific ultima picătură de demnitate pentru a spune tuturor ce am păţit, într-o încercare de a strânge fonduri pentru că m-au ajutat„, a povestit bărbatul, care este bucuros că nu a murit în urma hemoragiei puternice.