Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele în Elveţia pentru a fi sigură că va face un copil

Ramona Badescu este singura si nu are cu cine sa faca un copil, insa a gasit o solutie pentru a se asigura ca va putea concepe un bebelus atunci cand va considera ca a venit momentul potrivit.

05 aug. 2014, 20:47
Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele în Elveţia pentru a fi sigură că va face un copil

„Nu am renunţat la ideea de avea un copil. Absolut nu! Doar soarta este cea care îţi scoate în cale, atunci când nu te aştepţi, persoana potrivită! Sper că Dumnezeu are un plan şi pentru mine! Dacă nu, eu deja mi-am congelat ovulele în Elveţia! Una dintre dorinţele mele cele mai mari, care nu mi s-a îndeplinit până acum, este să am un copil. Dar nu sunt atât de egoistă încât să concept un copil, doar de dragul de a-l avea, în afara unei familii. Este foarte important pentru dezvoltarea şi educaţia lui ca el să crească într-o familie frumoasă, să aibă şi mamă şi tată!”, a spus Ramona Badescu pentru Apropotv.ro.

„Chiar dacă atunci când mă uit în oglindă nu par de 45 de ani, biologic, trecerea timpului nu se poate opri! Până acum, nu am considerat nicio relaţie de-a mea ca fiind potrivită pentru a concepe un copil. Fiindu-mi teamă că poate atunci când o să găsesc bărbatul potrivit va fi poate prea târziu să am un copil, am hotărât să-mi congelez ovulele în Elveţia. Dar poate întâlnesc bărbatul potrivit pentru a deveni mamă în timp util, pentru a nu mai apela la aceste proceduri şi tehnici de ştiinţă avansate”, a precizat bruneta.