Rănită de omul lângă care a stat 15 ani. Ce a făcut soţia lui Răzvan după ce a aflat că a fost inşelată

Răzvan Simion și soția lui au hotărât de comun acord să se despartă după 15 ani de căsnicie. Potrivit unor zvonuri, matinalul se iubeşte cu solista Lidia Buble. Recent au apărut în presă imagini cu binecunoscutul prezentator Răzvan Simion ieşind din locuinţa Lidiei Buble. Deşi nici unul dintre cei doi nu au recunoscut oficial relaţia, aceasta este mai reală şi vizibilă ca niciodată. La scurt timp după ce în presă au apărut aceste imagini, Diana a postat pe contul ei de Facebook o piesă tristă.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 19:11

Catalogata de multi ca bomba anului, iubirea secreta dintre „matinal” si artista nu a fost nici fulgeratoare, nici peste noapte. Cei doi se stiau de cativa ani buni, insa „chimia” intre ei au simtit-o de curand, pe la diverse evenimente organizare in ultimul an de postul de televiziune unde Razvan Simion lucreaza.

Lucrurile au inceput sa prinda contur la inceputul acestui an, cu ocazia aniversarii a 7 ani de emisie a „matinalului” prezentat de Razvan si Dani, show-ul televizat fiind programat la Predeal, scrie wowbiz.ro.

La munte, in prezenta altor vedete invitate, printre care si Lidia, cei doi s-au apropiat mai mult, dandu-si seama ca au multe lucruri in comun.

Citeşte şi Răzvan Simion îi va plăti fostei soţii o PENSIE ALIMENTARĂ URIAŞĂ

Blocajul intervenit in mariajul lui Razvan cu sotia lui, Diana, intrervenise de aproape un an, astfel ca aparitia Lidiei a fost ca un pansament pe o rana mai veche.

Oameni cu functii importante in postul unde lucreaza Razvan stiau deja ca el se iubeste cu Lidia, dar toti au respectat dorinta barbatului, aceea de a pastra discretia si a nu face un subiect de presa din acest lucru.

Pana la urma, relatia secreta dintre Razvan si Lidia a fost aflata, iar paparazzi au reusit sa-l surprinda in exclusivitate pe barbat, in timp ce iesea din casa Lidiei. 

De altfel, apropiatii cantaretei sustin ca Razvan obisnuia adeseori in ultima perioada sa ramana peste noapte la Lidia, cei doi locuind impreuna, ca un cuplu. 

Singura legatura a „matinalului” cu fosta sotie, a ramas si va ramane prin cei doi copii, pe care Razvan ii iubeste foarte mult si de care se va ocupa in continuare cu multa responsabilitate.

VEZI ŞI Relaţie BOMBĂ în showbiz? Răzvan de la Neaţa, surprins când pleca de la Lidia Buble

După ce în presă au apărut imagini cu Răzvan ieşind din blocul Lidiei Buble, Diana a postat o melodie tristă pe contul ei de Facebook. Soţia prezentatorului a făcut asta la 4 dimineaţa, iar versurile piesei sunt încărcate de suferinţă şi dezamăgire. Este vorba despre piesa „Kozmic Blues”, cântată de Katy Melua.

Citeşte şi Adevărul despre virginitatea Lidiei Buble. Vorbe grele despre iubita lui Răzvan Simion

„Trece timpul / Prietenii se intorc impotriva ta / Dar continui sa merg mai departe / Dar nu am aflat niciodata de ce / Continui sa imi urmez visul / M-am saturat sa incerc sa fie bine / Nu e nimic decat inca o zi de singurate” – sunt cateva dintre versurile melodiei pe care Diana Simion a postat-o pe Facebook.

Vezi şi: Răzvan Simion, răsturnare de situaţie în relaţia cu Lidia Buble