RAPID – CFR CLUJ 1-2. Ardelenii au întors rezultatul în opt minute şi s-au calificat în sferturile Cupei

CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, joi seara, în Giuleşti, după ce a dispus de Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-1).

30 oct. 2014, 10:09
RAPID – CFR CLUJ 1-2. Ardelenii au întors rezultatul în opt minute şi s-au calificat în sferturile Cupei

RAPID – CFR CLUJ 1-2. Rapid a deschis scorul în minutul 10, prin ”veteranul” Daniel Pancu, după ce portarul Felgueiras respinsese mingea trimisă de fostul internaţional la penalty-ul acordat în urma unui duel între Ionuţ Rada şi Boukaka. Tade (CFR) a avut o mare ocazie în minutul 31, când a scăpat singur cu portarul Bornescu, dar rapidistul a apărat. Bornescu s-a evidenţiat şi în minutul 60, la şuturile lui Jakolis şi Ceanturia.

Rapid a avut şansa de a încheia conturile (78), dar Mădălin Martin a trimis pe lângă poarta goală, după ce l-a driblat pe Felgueiras. Un minut mai târziu ocazia s-a răzbunat şi CFR a egalat, prin Ferebory Dore, care a reluat în plasă centrarea lui Tiago Lopes (79), iar peste câteva minute georgianul Ghiorghi Ceanturia a marcat golul victoriei echipei clujene (86), după o minge bâlbâită de apărarea giuleşteană.

Finalul meciului a fost unul tensionat, oaspeţii terminând meciul în zece oameni, după ce Dore a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.