Liga 1, agonia continuă. Cazul Rapidului a fost amânat din nou de FRF

Comisia de Disciplină a FRF s-a reunit luni pentru a judeca speţa Rapidului, club aflat în faliment, şi în privinţa căruia LPF şi-a declinat competenţele în a-l accepta sau refuza să evolueze în Liga 1. Federalii au amânat însă luarea unei decizii.

25 iul. 2016, 06:13
Liga 1, agonia continuă. Cazul Rapidului a fost amânat din nou de FRF

UPDATE ora 14.06. Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru miercuri luarea unei decizii în cazul Rapidului. În momentul de faţă giuleştenii au doar 11 fotbalişti legitimaţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ. „Luni la ora 11:00 se judeca în cadrul Comisiei de disciplină a FRF cererea pentru înscrierea Rapidului în Liga I. În urma depunerii în numele Rapidului a cererii de înscriere în seara zilei de joi 21.07.2016, LPF a sesizat FRF pentru a decide soarta Rapidului vis-a-vis de rămînerea în Liga I.

Haideți să fim în număr cît mai mare în fața sediului FRF cînd se ia poate cea mai importantă decizie pentru Rapid din istoria sa glorioasă! Haideți să le arătăm tuturor că Rapidul este cea mai iubită echipă din România! Nu este drept să ni se distrugă echipa din cauza regulamentelor dubioase, a unui morar incompetent sau a greșelilor voite sau nu a unor avocați!

Ne vom strânge începînd cu ora 10:00 în fața sediului LPF, dar fiecare este binevenit oricând, pentru o oră, două sau 10 minute. Este importantă prezența oricui! Este un moment de totul sau nimic! Haideți să lăsăm orgoliile, treburile sau serviciul și măcar în al 12-lea ceas să punem pe primul plan doar Rapidul. Suntem siguri că vă puteți învoi de la treburile obișnuite pentru a veni! Fiind un moment atît de important în supraviețuirea Rapidului, orice șef ar înțelege situația!

Nu vă cheamă „t2” ci vă cheamă Rapidul pe care îl iubim cu toții și pe care suntem foarte aproape să îl pierdem. Avem poate o ultimă șansă să mai existăm, haideți să nu ajungem să regretăm că am fi putut face mai mult pentru Rapid și totuși nu am făcut-o!

Haideti să ne strângem cît mai mulți, să facem să conteze, să determinăm membrii comisiei să țină cont de noi, să avem o decizie favorabila astfel încît Rapidul să existe în continuare„, se arată într-un mesaj transmis de rapidiști.