RAPID – STEAUA 1-2, meci cu scântei în Cupa Ligii: „L-a înjurat de mamă”

RAPID - STEAUA 1-2: Costel Gâlcă a fost supărat şi după victorie, solicitând întâriri la echipa campioană. 

19 iul. 2014, 20:21
RAPID – STEAUA 1-2, meci cu scântei în Cupa Ligii: „L-a înjurat de mamă”

Steaua Bucureşti a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, în Giuleşti, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast la fotbal.

Claudiu Keşeru a marcat ambele goluri ale steliştilor (8, 49 – penalty), în timp ce pentru gazde a înscris Ciprian Selagea (24).

Rapid va primi 20.000 de euro pentru participare, în timp ce Steaua şi-a asigurat 25.000 de euro. Sferturile de finală se vor disputa pe 13 decembrie.

„A fost un joc bun în prima repriză, pînă prin minutul 30. Am început bine şi partea a doua, dar vreau mai multă constanţă. Ei ne-au pus probleme pe finalul primei reprize, pentru că am intrat în jocul lor, în loc să menţinem posesia.

Eu aştept să mai vină jucători, sper ca pe viitor să mai vină jucători pentru că avem nevoie de mai mulţi jucători.

Pîrvulescu mi-a spus că a fost înjurat de Coman. L-a înjurat de mamă, nu e normal să se întîmple aşa ceva”, a declarat Gâlcă la Look TV.

„Echipa e puţin afectată. A fost un joc bun, echilibrat. Am greşit la cele două goluri, dar vom creşte de la meci la meci. 

Drăghia a greşit, dar în alte meciuri el ne-a scos. E portar tînăr, talentat, are tot viitorul în faţă. 

Şi azi puteam cîştiga, dacă eram puţin mai atenţi. Am egalat repede, puteam reveni şi după golul al doilea”, a spus Rada la Look TV.