RAPID-STEAUA 1-2 în Cupa Ligii: Gâlcă câştigă primul DERBY din 2014 cu o dublă a lui Keşeru

RAPID-STEAUA, 1-2: Deşi a jucat cu rezervele, echipa din Ghencea s-a impus pe terenul rivalei din Giuleşti.

19 iul. 2014, 08:39
RAPID-STEAUA 1-2 în Cupa Ligii: Gâlcă câştigă primul DERBY din 2014 cu o dublă a lui Keşeru

RAPID-STEAUA, LIVE TEXT în CUPA LIGII: Steaua Bucureşti a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, în Giuleşti, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast la fotbal.

Claudiu Keşeru a marcat ambele goluri ale steliştilor (8, 49 – penalty), în timp ce pentru gazde a înscris Ciprian Selagea (24).

Rapid va primi 20.000 de euro pentru participare, în timp ce Steaua şi-a asigurat 25.000 de euro. Sferturile de finală se vor disputa pe 13 decembrie.

Final de meci, RAPID – STEAUA 1-2

Min. 85: Chipciu, ratare uriaşă, scorul rămâne 2-1.

Antrenorul brazilian Ze Maria asistă la partida Rapid-Steaua alături de Angelo Massone, iar Renzo Rossi a declarat că fostul jucător al echipei Inter Milano va prelua conducerea tehnică a grupării giuleştene în cazul în care investitorul italian va deveni noul patron.

Min. 60: Drăghia îşi salvează echipa de la cel de-al treilea gol

Min. 47: Keşeru marchează din nou pentru Steaua, din penalty de data aceasta: 2-0

Min. 43: Ocazie mare Rapid, Cojocarul scapă Steaua de primirea unui nou gol. 

Min. 27: Rapid egalează prin Selagea.

Min. 23: Ocazie mare Rapid! Ciolacu reia o centrare, Cojocaru scoate in corner. La reluare, mingea lovită de Lung cu capul trece puţin pe lângă poartă. 

MIN. 9: GOOOL KEŞERU!!! Vâlceanu scapa singur, se împiedică în minge, dar Keşeru rezolvă simplu cu un şut plasat  

 

INFO: Stroemsgodset IF, adversara Stelei Bucureşti în turul II preliminar al Ligii Campionilor, a fost învinsă cu 2-0 de Valerenga Oslo, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 16-a campionatului de fotbal al Norvegiei. 
Oaspeţii au marcat rapid cele două goluri, prin Ghayas Zahid (14) şi Vidar Kjartansson (19).
Pentru Stroemsgodset au evoluat jucătorii: Adam Larsen Kwarasey – Lars-Christopher Vilsvik, Jarl André Storbaek, Marius Hoibraaten, Mounir Hamoud – Francisco Junior, Mohammed Abu, Iver Fossum (Martin Odegaard, 55) – Oyvind Storflor, Peter Kovacs (Marvin Ogunjimi, 46), Gustav Wikheim (Flamur Kastrati, 61).

Stroemsgodset rămâne pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncte, la 6 puncte de liderul Molde, ce are un meci mai puţin disputat. 

RAPID-STEAUA, LIVE în CUPA LIGII: 0-1, Gol Keseru, după ce tânărul Vâlceanu s-a complicat în careul giuleştenilor.

RAPID-STEAUA, echipe de start

RAPID: Drăghia – Tînc, Al. Iacob, Lung, M. Stoica – Păun, Săndulescu – Al. Coman, Pancu, Selagea – Ciolacu

Rezerve: A. Mişa, V. Negru, Călin, A. Dumitru, Burcea, Săveanu, M. Martin
Antrenor: Marian Rada

STEAUA: Cojocaru – Pham, Aldea, L. Filip, Toşca – Neagu, N. Stanciu – Grădinaru, Vîlceanu, Pîrvulescu – Keşeru
Rezerve: Arlauskis, Rîpă, Chipciu, G. Iancu, Prepeliţă, Latovlevici, Varela
Antrenor: Costel Gâlcă

– Oţelul Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast la fotbal, după ce a trecut de Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, sâmbătă, la Galaţi, scorul fiind 0-0 după 120 de minute.

KEŞERU, ÎNAINTE DE MECI”Sunt foarte fericit la Steaua şi nu s-a pus problema diminuării contractului meu. Nu îmi caut o altă echipă, fiindcă mă simt extraordinar aici şi îmi doresc din tot sufletul ca, după ce am devenit campion, să evoluez şi în grupele UEFA Champions League. Faptul că nu am jucat titular nu îmi convine şi consider că pentru orice jucător este normal să simtă aşa, însă eu mă pregătesc cât pot de bine şi sper să-l conving pe antrenor să mă introducă din primul minut. Ca orice fotbalist, îmi doresc să joc cât mai mult şi să-mi justific salariul, dar asta nu înseamnă că îmi doresc să plec dacă am început sezonul pe banca de rezerve”, a spus Keşeru.

Pe de altă parte, FC Steaua a menţionat că jucătorul echipei Getafe, Ciprian Marica, nu se află pe lista de achiziţii a campioanei României şi că nu au existat discuţii în acest sens.

Echipe probabile: 

RAPID: Draghia – Tanc, Paun, Iacob, M. Stoica – Al. Coman, Sandulescu, Negru, Selagea – Ciolacu, Pancu. Antrenor: Marian Rada 

STEAUA: Cojocaru – Ripa, Aldea, Varela, Tosca – Filip, Neagu – Vilceanu, Prepelita, Gradinaru – Keseru. Antrenor: Costel Galca 

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid – Steaua. El va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu, rezerva fiind delegate Daniel Haidiner. Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.

Adrian Cojocaru va fi ajutat de Marius Marchidanu şi George Neacşu. Rezervă a fost Daniel Haidiner.

Meciul se poate vedea LIVE VIDEO AICI

Observatori vor fi Augustus Constantin şi Marcel Vasile.

Meciul Oţelul Galaţi – Ceahlăul Piatra Neamţ, programat de la ora 18.00, va fi arbitrat de Dragoş Istrate, ajutat de Daniel Mitruţi şi Gabriel Stroe. Rezervă va fi Marian Barbu.

Observatori au fost Constantin Stefan şi Marian Bucurescu.

RAPID-STEAUA, partida programata sambata seara, la ora 21:00, pe stadionul Giulesti, se va juca din nou dupa o pauza de 15 luni, cauzata de perioada petrecuta de giulesteni in liga secunda. In insolventa si cu mari probleme de lot, singura legatura a echipei Rapid cu un astfel de meci contra Stelei este Daniel Pancu, care la cei 36 de ani va incerca sa le insufle colegilor rautatea sa intr-o astfel de confruntare.

RAPID-STEAUA, LIVE în CUPA LIGII

Roş-albaştrii intră abia acum, în „optimi”, în competiţia nou înfiinţată, pe cînd rapidiştii au fost nevoiţi să treacă de CS U. Craiova în play-off-ul Cupei Ligii, 1-0. 

Giuleştenii vor putea fi sprijiniţi doar de 3.000 de fani, acesta fiind numărul maxim de bilete pus în vînzare, din cauza degradării stadionului. Steliştii au solicitat numai 5 tichete pentru partida de diseară, deşi aveau dreptul la 5% din totalul de 3.000, adică 150.

RAPID-STEAUA: Anunţ important pentru suporterii care merg pe stadion

Conform ANM, la ora meciului sînt şanse de ploaie, însă organizatorii au anunţat că suporterii nu vor avea voie cu umbrele pe stadion. Accesul spectatorilor în stadion se va face începînd cu ora 19:00.

RAPID-STEAUA LIVE VIDEO.  Peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre STEAUA și RAPID pe stadionul „Valentin Stănescu” din capitală, începând cu ora 21.00. 

RAPID-STEAUA LIVE VIDEO. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

RAPID-STEAUA LIVE VIDEO. Din motive de siguranţă, clubul gazdă a pus în vânzare pentru această partidă 3000 de bilete în cele două tribune ale stadionului, iar peluzele vor rămâne închise accesului spectatorilor.

Jandarmeria Capitalei va lua toate măsurile de securitate care se impun şi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

Meciul RAPID – STEAUA va fi transmis LIVE sâmbătă, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe Look TV. şi SCOR LIVE şi LIVE TEXT de RomaniaTV.net.

Rapid – Steaua, LIVE VIDEO, în Cupa Ligii (optimi). Antrenorul Rapidului, Marian Rada, nu a uitat trecutul tulbure şi i-a ironizat pe foştii oficiali de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica: “Nu cred că vor mai fi tensiuni. Acum nu mai au niciun manelist pe bancă şi nici pe cineva care să dea cu călcâiul în leucoplast. Sper să nu mai fie vreun bodyguard pe bancă”.

Rapid – Steaua, LIVE VIDEO, în Cupa Ligii (optimi). În schimb, Rada a avut numai cuvinte de laudă despre actualul tehnician al Stelei, Costel Gâlcă: “Costel este un tip liniştit care îşi vede de problemele lui de pregătire a echipei”.

Rapid – Steaua, LIVE VIDEO, în Cupa Ligii (optimi). Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid – Steaua. El va fi ajutat de Marius Marchidanu şi George Neacşu.

Rapid – Steaua, LIVE VIDEO, în Cupa Ligii (optimi). Echipe probabile:

Rapid: Drăghia  – Tânc, Păun, Iacob, Stoica – V.Negru, Săndulescu – Coman, Pancu, Selagea – Ciolacu. Antrenor: Marian Rada.

Steaua: Cojocaru – G.Matei, Aldea, Toşca, Pîrvulescu –  Neagu, Pham – Grădinaru, Stanciu, Vâlceanu – Iancu. Antrenor: Costel Gâlcă.

Meciul Rapid – Steaua, LIVE VIDEO, în Cupa Ligii (optimi), de la ora 21.00, AICI, AICI şi AICI.