RAPID-STEAUA 1-1 în derby-ul din Liga 4 REZUMAT VIDEO

Rapid și Steaua au remizat, sâmbătă, în Giulești, scor 1-1, în runda a opta a Ligii 4, într-o partidă în care centralul Iulian Dima a dictat două eliminări. În tribune au fost prezenți aproximativ 10.000 de fani.

14 oct. 2017, 18:15
RAPID-STEAUA 1-1 în derby-ul din Liga 4 REZUMAT VIDEO

Steliștii au început meciul în atac, iar eforturile le-au făst răsplătite după aproximativ jumătate de oră, când Andrei Predescu a deschis scorul din penalty, cu o „scăriță”, după un henț comis de Doru Bratu în careu. Daniel Niculae a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, după o fază rapidă de atac la care Goge a pasat decisiv.

În partea secundă, Iulian Dima a fost actorul principal, cu două eliminari dictate într-un interval de doar un minut. Mai întâi, Doru Bratu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault comis la centrul terenului, iar apoi Predescu a fost și el avertizat pentru a doua oară, pentru o simulare.

Cele două formații rămân neînvinse în campionat, iar Rapid păstrează avansul  de un punct față de principala contracandidată la promovare, în condițiile în care roș-albaștrii au însă un meci mai puțin disputat.

La meciul din Giulești au asistat aproximativ 10.000 de suporteri, printre care și Mircea Lucescu. Au fost 1.000 de fani ai Stelei, care au făcut spectacol în startul partidei.

RAPID – STEAUA

D. Niculae ’38 (VIDEO) / Predescu ’27 p. (VIDEO)

Doru Bratu (Rapid) și Predescu (Steaua) au fost eliminați.

Rezumatul VIDEO AICI