RAPID-STEAUA 1-3 scor final în PRIMA ETAPĂ din LIGA I

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. GOL! A marcat PANCU! KESERU EGALEAZĂ! POPA super gol! Chipciu marchează şi el! RAPID - STEAUA 1-3! Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în etapa 1 din noul sezon 2014-2015 al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Rapid şi Steaua s-au mai întâlnit săptămâna trecută în Cupa Ligii, scor 1-2. RAPID STEAUA LIVE VIDEO.

26 iul. 2014, 19:30
RAPID-STEAUA 1-3 scor final în PRIMA ETAPĂ din LIGA I

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO AICI.

End Time FINAL. RAPID – STEAUA 1-3

89′ Yellow cards cartonaş galben pentru Ciolacu

81′ – Chipciu trage în bară

74′ Substitution schimbare la Rapid. A ieşit Negru, a intrat Călin

72′ – Goals GOL STEAUA! A marcat CHIPCIU. RAPID-STEAUA 1-3!

69′ Substitution schimbare la Steaua. A ieşit Keseru, a intrat Iancu

67′ – Goals GOL STEAUA! A marcat ADI POPA. RAPID-STEAUA 1-2!

62′ Substitution schimbare la Rapid. A ieşit Al. Coman, a intrat Martin

57′ Substitution schimbare la Steaua. A ieşit Pîrvulescu, a intrat Tănase

54′ Substitution schimbare la Steaua. A ieşit Vâlceanu, a intrat Chipciu

50′ – Adi Popa trimite în bara transversală

47′ – Szukala s-a accidentat, dar şi-a revenit

46′ Substitution schimbare la Rapid. A ieşit Lungu, a intrat Păun

Start Time A început repriza a doua a meciului Rapid – Steaua.

End Time PAUZĂ. Rapid – Steaua 1-1.

42′ – Pancu execută slab o lovitură liberă

32′ Yellow cards cartonaş galben pentru Stanciu

32′ Yellow cards cartonaş galben pentru Negru

28′ – Goals GOL STEAUA! A egalat KESERU, cu latul, din pasa lui Adi Popa. RAPID-STEAUA 1-1!

25′ Yellow cards cartonaş galben pentru Pancu

24′ – Goals GOL RAPID! A marcat PANCU, după ce s-a distrat cu defensiva celor de la Steaua, driblându-l şi pe Arlauskis. RAPID – STEAUA 1-0!

22′ Yellow cards cartonaş galben pentru Arlauskis

14′ – Keseru scapă singur cu Bornescu, dar trage peste poartă

11′ – Adi Popa scapă pe dreapta, îi pasează lui Keseru, singur, dar Bornescu apară, mingea sare la Adi Popa care nu nimereşte poarta

7′ – Bornescu îl blochează pe Vâlceanu, lansat singur la 10 metri

6′ – Steaua controlează meciul, dar Rapid nu cedează

3′ – Pancu trage peste poartă din lovitură liberă de la 30 de metri

1′ – Cei 3.000 de fani ai celor de la Rapid scandează împotriva rivalei Steaua

Start Time A început meciul Rapid – Steaua din etapa 1 a Ligii I. Pancu şi Latovlevici, căpitanii celor două echipe, au tras la sorţi lovitura de start şi terenurile. Steaua joacă în galben şi are mingea, Rapid joacă în vişiniu.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Echipele de start:

RAPID: Bornescu – Tânc, Lung, Iacob, M. Stoica –  V. Negru, Selagea, Săndulescu, Al. Coman – Pancu, Ciolacu. Antrenor: Ionel Ganea.

Rezerve: Drăghia, Călin, Al. Dumitru, Burcea, Săveanu, Păun, Martin

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Filip, Latovlevici – Prepeliţă, Stanciu – Ad. Popa, Vâlceanu, Pârvulescu – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

Rezerve: Cojocaru, Chipciu, Iancu, Tănase, Toşca, Neagu, Grădinaru

LOOK TV LIVE VIDEO RAPID VS STEAUA 1-1, PRIMUL DERBY AL LIGII 1

Ora 20:30 – Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal aminteşte şi de perioada care a făcut ca fanii rapidişti să nutrească antipatia faţă de rivalii stelişti: „Cu câteva luni înainte de Revoluţie, Steaua a bătut pe Rapid, pe „23 August”, cu 8-2. Ciolponea şi Goanţă pentru rapidişti, Piţurcă de trei ori, Rotariu dublă, Dan Petrescu, Lăcătuş şi Balint au fost marcatorii. Mai crunt a fost în tribune. Ceauşescu- PCR! Ai băgat Rapidu-n B! a fost scandarea zilei”

Ora 20:00 – Valerii Moraru, noul patron de la Rapid, a ajuns la stadionul din Giuleşti

Ora 19:30 – autocarul celor de la Steaua a ajuns în Giuleşti. Cel pe care scrie Rapid a intrat pe poarta arenei 10 minute mai târziu

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, deschid noul sezon din Liga I. Ediţia 2014-2015 din LIGA I se joacă într-un nou sistem competiţional. Astfel, la final vor retrograda şase echipe, în condiţiile în care vor promova doar două, pentru a se face trecerea la un campionat cu 14 echipe în sistem play-off şi play-out. Primul derby din Liga I, RAPID-STEAUA, este programat sâmbătă, de la ora 21:00.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. A doua schimbare importantă din Liga I este legată de deţinătorul drepturilor TV. Astfel, pentru următorii cinci ani, acestea au fost achiziţionate de Intel Sky Broadcast, o firmă din Malta, care a preluat posturile LOOK TV, care trasmite LIVE VIDEO meciul RAPID – STEAUA, şi LOOK PLUS pentru a transmite partidele. Până acum, dintre marii operatori de cablu, doar UPC are un contract de retransmisie pentru Look TV şi Look Plus. Romtelecom încă negociază, iar RCS-RDS pare ieşită din discuţie.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Meciul RAPID – STEAUA va avea loc în Giuleşti. Clasicul fotbalului românesc, STEAUA – DINAMO, este programat în etapa a 13-a, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie. Al treilea derby bucureștean, cel dintre RAPID şi DINAMO, se va disputa în etapa a 9-a, de asemenea pe terenul giuleștenilor, într-una dintre zilele de 26-29 septembrie.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Căpitanul de la Rapid, Daniel Pancu, a spus  după întâlnirea cu Steaua din Cupa Ligii că situaţia clubului din Giuleşti este gravă: „Cu acest lot nu numai că vom retrograda, dar nici n-am mai putea promova. Pentru noi a fost ca un meci de pregătire, știți ce situație e la noi acum. Poate chiar 10-11 jucători ne-ar trebui, ca să existe concurență. Noi sîntem nemulțumiți, avem restanțe. Alții în Liga 1 sunt cu salariile la zi, prime… Noi nici nu mai știm ce înseamnă o primă, nici nu mai știu cum se scrie acest cuvânt.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Meciul RAPID – STEAUA, din prima etapă a Ligii I, nu va fi cu mult diferit față de cel din optimile de finală ale Cupei Ligii. Steaua a învins-o pe Rapid chiar și cu rezervele. Cu ocazia partidei din prima etapă a Ligii I, Costel Gâlcă va folosi titularii pentru meciul cu Aktobe, de miercuri, din Champions League. Chiar şi în aceste condiții, Steaua are o oportunitate importantă să câștige cu Rapid.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru meciul RapidSteaua, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Stadionul „Giuleşti-Valentin Stănescu”, în prima etapă a Ligii I.Tudor va fi ajutat de Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ. Rezervă va fi Florin Chivulete.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Rapid: Drăghia – Tânc, Al. Iacob, D. Lung, M. Stoica – C. Păun, Săndulescu – Al. Coman, Pancu, Selagea – Ciolacu. Antrenor: Ionel Ganea.

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Filip – Adi Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keșeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

RAPID STEAUA LIVE VIDEO. Rapid şi Steaua, LIVE VIDEO la LOOK TV de la ora 21:00, se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Ligii I. RAPID-STEAUA se joacă în Giuleşti şi este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Rapid şi Steaua s-au mai întâlnit săptămâna trecută în Cupa Ligii, scor 1-2. RAPID STEAUA LIVE VIDEO.