Rapid – Steaua. LPF îi întreabă pe microbişti unde să se joace meciul de sâmbătă

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) face un sondaj în rândul suporterilor dacă meciul dintre Rapid şi Steaua, din optimile Cupei Ligii, ar trebui să aibă loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

17 iul. 2014, 12:00
Rapid – Steaua. LPF îi întreabă pe microbişti unde să se joace meciul de sâmbătă

Rapid nu poate organiza meciul cu Steaua, programat sâmbătă, în optimile Cupei Ligii, pe stadionul Giuleşti, din cauza stării deplorabile a arenei. În acest context, LPF a dat publicităţii un comunicat prin care îi întreabă pe fanii celor două formaţii unde ar trebui să se dispute partida.

Credeţi că meciul Rapid – Steaua din optimile de finala ale Cupei Ligii Adeplast ar trebui să se joace pe Arena Naţională? Facem apel la opinia dumneavoastră pe această temă, tocmai pentru a avea o mai bună reprezentare a impactului pe care noua competiţie – Cupa Ligii Adeplast – îl are în rândul suporterilor fotbalului românesc. Ne dorim foarte mult să ştim care este impactul unui meci de o asemenea tradiţie, cum e Rapid – Steaua, jucat pe cea mai mare arenă a ţării. Indiferent de opinia dumneavoastră, vă asigurăm că o respectăm şi o aşteptăm„, se arată în comunicatul LPF.

Citeşte şi Sondaj: STEAUA şi SIMONA HALEP, brandurile sportive numărul 1 ale României

Fanii pot răspunde la una din adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] ori pe pagina oficială de Facebook a Ligii Profesioniste de Fotbal, www.facebook.com/lpf.ro.

Meciul Rapid – Steaua este programat sâmbătă 19 iulie, de la ora 21.00.

Citeşte şi Presa norvegiană, după victoria Stelei în Liga Campionilor: Stromsgodset şi-a bătut joc de ocazii