Rapid va fi retrogradată în regim de urgenţă. FRF convoacă o şedinţă extraordinară

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că va dispune punerea în aplicare a deciziei Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne (TAS) privind apelul Concordiei Chiajna, grupare care a obţinut reintegrarea în Liga I.

02 aug. 2013, 12:48
Rapid va fi retrogradată în regim de urgenţă. FRF convoacă o şedinţă extraordinară

FRF va convoca Comitetul de urgenţă pentru a lua act de decizia TAS, dar aplicarea concretă a deciziei revine Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Federaţia Română de Fotbal a primit decizia Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne cu privire la apelul înaintat de CS Concordia Chiajna împotriva deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din ziua de 6 iulie a.c., de disputare a jocului de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în campionatul Ligii I, ediţia 2013-2014, între CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

Apelul a fost admis, Judecătorul Unic hotărând anularea deciziei Comitetului Executiv evocată mai sus şi înregistrarea CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I, ediţia 2013-2014, în locul SC FC Rapid SA.

În conformitate cu Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţa al FRF urmează să ia act de această decizie şi să dispună punerea ei în aplicare, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al campionatului Ligii I, fiind singurul organism competent în ceea ce priveşte aplicarea în concret a deciziei TAS menţionate”, se afirmă într-un comunicat al FRF.

Citeşte şi Decizia TAS care aruncă în aer fotbalul românesc. Rapid RETROGRADEAZĂ din nou în Liga II