Rapidul şi-a câştigat dreptatea la TAS. Giuleştenii revin în Liga 1

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat luni verdict favorabil solicitării Rapidului, în care giuleştenii contestau neacordarea de către FRF a licenţei de a evolua în Liga 1 în sezonul 2014/2015. În urma acestei decizii a TAS, Rapidul revine astfel în Liga 1.

30 iun. 2014, 08:51
Rapidul şi-a câştigat dreptatea la TAS. Giuleştenii revin în Liga 1

Rapid câştigase dreptul de promovare pe plan sportiv, ocupând locul 2 în clasamentul Ligii 2, la trei puncte de liderul CSMS Iaşi, dar nu primise licenţa de la FRF.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat luni răspunsul în cazul contestaţiei giuleştenilor, iar echipa antrenată de Viorel Moldovan este acum sigură că va juca în Liga 1 în sezonul 2014/2015.

Citeşte şi FRF, anunţ oficial: CS U Craiova poate juca în LIGA I

Doamna administrator judiciar ne-a anunţat că am primit licenţa. Nu ştiu dacă voi rămâne la Rapid. Depinde de aspectul financiar. Trebuie să vină cineva să investească. Cu lotul actual nu putem face faţă în prima ligă. Avem nevoie de întăriri, practic trebuie să aducem o întreagă echipă„, a spus Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, la Sport.ro.

Citeşte şi Anunţ de ULTIMĂ ORĂ: patron SURPRIZĂ la RAPID

De asemenea, LPF a postat un comunicat pe Facebook în care se arată: „Rapid a câştigat la TAS licenţa pentru Liga 1 şi va face parte dintre cele 18 competitoare ale Campionatului Naţional Liga 1 – sezonul 2014/2015. Liga Profesionistă de Fotbal este bucuroasă de acest fapt, fiind convinsă ca valoarea campionatului va creşte odată cu această revenire a unui club de tradiţie pe prima scenă a fotbalului românesc„.