Rareş Bogdan, motivul pentru care Vanghelie riscă închisoarea VIDEO

Marian Vanghelie, revedere fericită cu un vechi prieten în instanţă. Citat în calitate de martor, Rareş Bogdan i-a făcut ziua mai fericită fostului primar. Au vorbit timp de 3 ore, chiar dacă Vanghelie are interdicţie de a lua legătura cu martorii. Discuţia a fost întreruptă de judecător, care l-a avertizat pe Vanghelie că riscă să meargă la puşcărie.

16 nov. 2016, 14:37
Rareş Bogdan, motivul pentru care Vanghelie riscă închisoarea VIDEO

Tribunalul nu este doar locul unde foştii prieteni se toarnă reciproc pentru a scăpa de arest, ci şi locul revederilor fericite. Ajunşi în faţa judecătorilor, Marian Vanghelie şi Rareş Bogdan au valorificat fiecare clipă petrecută împreună, transmite România TV.

Rares şi Vanghelie s-au comportat ca doi vechi prieteni ce sunt, si-au dat mana, s-au pupat si au stat la povesti 3 ore. Au discutat 3 ore, pana magistratul le-a atras atentia sa nu mai vorbeasca, pentru ca unul este inculpat, iar celalat e martor in dosar. 

Chiar dacă nu a mai vorbit în faţa instanţei, Rareş Bogan şi-a găsit rapid partener de discuţii. Spune că doar s-au salutat, chiar dacă în orele petrecute la instanţă au împărţit chiar şi mâncarea de la tonomatul din hol.

Revederea ar putea să îl coste libertatea pe fostul primar, dacă procurorii DNA se autosesizează şi cer arestarea lui preventivă.