Răspuns halucinant al lui Florin Iordache la întrebarea „De ce v-aţi dus la Cotroceni?”. „Ca să nu stăm acasă”

Klaus Iohannis a avut miercuri consultări cu partidele parlamentare pe tema legilor justiției, după ce Comisia de la Veneția a criticat schimbările făcute. Din partea Partidului Social Democrat a participat și Florin Iordache, care a dat apoi un răspuns halucinant la întrebarea de ce parlamentarii PSD au mers la Cotroceni.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 20:30
Răspuns halucinant al lui Florin Iordache la întrebarea „De ce v-aţi dus la Cotroceni?”. „Ca să nu stăm acasă”

Întrebat de ce a mers la consultări, Florin Iordache a dat următorul răspuns: „Ca să nu stăm acasă!„. „Ce m-a surprins pe mine la președintele Iohannis este o anumită dorință de a se implica în ceva unde nu poate. Adică să spună: faceți pace între voi în condițiile în care nu are niciun fel de atribuție președintele între partidele parlamentare.

A greșit prin faptul că a spus că trebuie schimbată legislația legilor justiției. Este total greșit. Putem în legislația legilor justiției să o armonizăm sau să chemăm asociațiile la discuții, dar abia am făcut legislația și am făcut pași înainte. Că ne place, că nu ne place, dumnealui a atacat de foarte multe ori dacă vă uitați și acolo una din acuzele noastre e legată de faptul că a întârziat cât a putut ca această legislație să fie în vigoare”, a mai spus Florin  Iordache.