Laura Kovesi nu comentează dacă a fost acasă la Sebastian Ghiţă

Laura Codruţa Kovesi îşi rezervă dreptul de a nu mai da replici afirmaţiilor lui Sebastian Ghiţă, după ce agenţia Mediafax a întrebat-o dacă a fost la Sebastian Ghiţă acasă, aşa cum afirmase acesta.

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 14:27
Laura Kovesi nu comentează dacă a fost acasă la Sebastian Ghiţă

„Doamna procuror şef Laura Codruţa Kovesi îşi rezervă dreptul de a nu mai da replică susţinerilor făcute în spaţiul public de inculpatul Ghiţă Sebastian, în condiţiile în care, cu privire la alegaţiile acestuia, doamna Laura Codruţa Kovesi şi-a prezentat deja punctul de vedere cu ocazia mai multor declaraţii / interviuri susţinute în cursul anului 2017”, precizează, marţi, DNA la solicitarea Mediafax.

Precizările vin după ce omul de afaceri Sebastian Ghiţă a declarat duminică seara că Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, a fost la el acasă, la Ploieşti, acest lucru demonstrând relaţia apropiată pe care a avut-o cu aceasta.

„Până în 2014, aveam relaţii normale, Kovesi părea sănătoasă la cap atunci, mă întâlneam în multe locuri, nu am ştiut că va deveni o nemernica. Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost. Când am văzut cum această fiinţă se transformă, am ţipat, nu mi-a trecut prin cap să îi înregistrez”, a declarat Sebastian Ghiţă, la Antena 3.

Ghiţă a afirmat că şefa DNA a fost acasă la el.

„A venit la mine acasă, în Ploieşti, în casa mea. Era nu mai ştiu ce, o onomastica de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi în vie, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Sunt indignat că un om creditat cu atâta încredere a compromis o instituţie”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

Omul de afaceri a precizat că nu-şi mai aminteşte anul în care a fost prezentă Laura Codruţa Kovesi la el acasă.