Răsturnare de situaţie, a anunţat pe Facebook că NU E ÎNSĂRCINATĂ

După ce a anunţat cu surle şi trâmbiţe că va deveni mămică pentru a doua oară, Diana Bişinicu s-a răzgândit şi a făcut un anunţ incredibil: nu e însărcinată.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 12:16
Răsturnare de situaţie, a anunţat pe Facebook că NU E ÎNSĂRCINATĂ

După ce în ultimele săptămâni s-a confruntat cu greţuri şi a acuzat simptomele specifice unei sarcini, Diana Bişinicu s-a grăbit să anunţe, în direct, la Antena Stars, că este însărcinată.

„Anul berzei”: O altă vedetă din România a anunţat că este ÎNSĂRCINATĂ

„Ne dorim foarte mult un copil. Riana işi doreşte o surioară. Am avut câteva simptome. De vreo săptămână şi ceva am ameţeli, stări de vomă, dureri de cap. Sunt aceleaşi simptome ca la Riana. Mi-e teamă să merg la medic, dar o să mă duc după ce mă întorc de la Cluj. Nu vreau încă să mă bucur până nu sunt 100% sigură. Cătălin e entuziasmat, îşi doreşte foarte mult. Eu vreau să am grijă de sarcină, să nu cânt”, a declarat Diana Bişinicu, recent, în emisiunea „Agentul VIP”.

Acum, însă, după ce a mers la ginecolog, aceasta a postat un mesaj pe Facebook prin care-şi anunţa fanii că…barza mai întârzie: „Dragii mei prieteni, astăzi am fost la medic şi pentru că foarte mulţi dintre voi aţi fost alături de mine şi m-aţi felicitat, mă simt datoare să vă anunţ că din păcate nu vine barza. Sperăm data viitoare. ca foarte multi dintre voi ati fost alaturi de mine si m-ati felicitat, ma simt datoare sa va anunt ca din pacate nu vine barza. Speram data viitoare!”, a scris în urmă cu puţin timp pe contul personal de socializare Diana Bişinicu este căsătorită cu Andrieş Cătălin şi are o fetiţă în vârstă de trei ani.